FOTO Colosul Zlatan. Reacția lui Ibrahimovic după ce a stabilit un nou record la preliminariile EURO 2024

Zlatan Ibrahimovic nationala Suediei Preliminariile EURO 2024 Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 11:24
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 11:34

Suedia a primit vizita Belgiei în prima etapă a preliminariilor EURO 2024.

Oaspeții au reușit să se impună categoric cu 3-0 pe „Friends Arena” din Solna, în fața a aproximativ 50.000 de oameni care au venit să urmărească meciul din prima rundă a calificărilor pentru Campionatul European din 2024.

Colosul Zlatan. Reacția lui Ibrahimovic după ce a stabilit un nou record la preliminariile EURO 2024

În minutul 73, Zlatan Ibrahimovic l-a înlocuit pe Alexander Isak, iar asta l-a făcut pe starul suedez să devină cel mai în vârstă jucător care a evoluat la preliminariile unui european. Cu „leul” în teren, Suedia a mai încasat un singur gol.

După meci, vârful a exprimat faptul că își dorește să joace în continuare fotbal și că, atât timp cât cei de la AC Milan îl țin la echipă, va fi fericit.

„Vreau să continui să evoluez, bineînțeles, dacă mă simt bine, că asta e prioritatea mea. Mă simt foarte bine și la Milan. Dacă vor să mă păstreze, eu sunt fericit. Sunt disponibil”, a spus Zlatan Ibrahimovic, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Zlatan Ibrahimovic, declarație în stil caracteristic: „Trebuie să-i întrebați pe cei de 20 de ani”

Zlatan Ibrahimovic a suferit o accidentare la finalul lui mai 2022, care l-a ținut departe de teren 263 de zile. Mai mult, vârful a ratat 30 de meciuri pentru AC Milan, dar a revenit în februarie și a marcat deja un gol în patru apariții.

„Am multe oferte. Dar nu vreau să mă gândesc la nimic, pentru că momentan sunt jucător. Toți mă întreabă cum sunt, dar ar trebui să-i întrebați pe cei de 20 de ani ce cred despre asta, având în vedere că încă mă joc cu ei”, a transmis Zlatan, citat de Tuttomercatoweb.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!