Roș-albaștrii au deschis scorul prin Florin Tănase de la punctul cu var (minutul 66), iar scorul final a fost stabilit în minutul 75, la un șut expediat de Gele și respins în poartă de Turda, fundașul gazdelor.

Gigi Becali: ”Mi-a plăcut de Gele, e o opțiune pentru Europa!”

Gigi Becali s-a declarat mulțumit de felul în care s-a prezentat noul atacant al campioanei României, Jordan Gele, care a contribuit la al doilea gol al roș-albaștrilor.

Patronul lui FCSB consideră chiar că atacantul francez ar putea fi chiar mai valoros decât s-a așteptat și crede că, dacă va avea posibilitatea să adauge nume pe lista UEFA, Gele va ajunge în lotul echipei pentru Europa League.

Prima repriză parcă era zăpada mai mare, în a doua parcă s-a mai bătătorit. Jocul lui Gele a făcut să se întâmple asta. Mi-a plăcut de el, dar astăzi, pe terenul ăsta... înșurubările alea.. a jucat bine, a jucat foarte bine, e posibil să fie chiar mai bun decât ne așteptam. Cred că se schimbă, e posibil să mai pui unul pe listă. Cred că poți schimba unul oricând. Gele e o opțiune, cu siguranță”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Clasamentul din Superliga României