Fac ravagii! Hackerii Anonymous au spart baza de date a Departamentului de Proiecte Informaționale: „V-am făcut o copie de rezervă!” :)

Anonymous Război în Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Martie 2022, 09:06
Data actualizarii: Joi 10 Martie 2022, 09:17

Anonymous continuă războiul cibernetic început cu Rusia.

După ce au doborât peste o sută de site-uri ale insitituțiilor publice din Rusia, au piratat televiziunile controlate de stat în Rusia și au difuzat imagini reale cu războiul din Ucraina, hackerii Anonymous i-au mai dat o lovitură de proporții lui Putin.

Aceștia au atacat serverele Departamentul de Proiecte Informaționale și au sustras toată baza de date cu informații sensibile.

„Am făcut o copie! Să ne suneți dacă aveți nevoie de ceva!”

„Noi, GhostSec, am decis să ne autodepășim și să *** Departamentul de Proiecte Informaționale al Rusiei, în sprijinul fraților și surorilor noastre din Ucraina.

De asemenea, ne-a fost teamă ca acele date să nu fie șterse din greșeală, motiv pentru care am făcut noi o copie de rezervă pentru voi. Dați-ne de știre dacă aveți nevoie de ceva.

Ah, era să uităm, domeniul omk.ru a fost și el doborât. 

Dragă Rusia, ne ascundem prin sistemul tău. Vino și găsește-ne”, a fost mesajul grupului de hackeri GhostSec, parte a Anonymous.

Armata rusă a invadat Ucraina în data de 24 februarie, iar în urma acestui demers ilegal, incorect, injust, hackerii de la Anonymous i-au declarat război cibernetic Rusiei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!