(P) 4F devine partenerul oficial în îmbrăcăminte sportivă al Sense4FIT Summit 2024

(P) 4F devine partenerul oficial în îmbrăcăminte sportivă al Sense4FIT Summit 2024 Advertoriale

Sense4FIT Summit 2024, cel mai mare eveniment de fitness, sănătate și wellbeing din Europa de Est, îl primește cu brațele deschise pe 4F ca partener oficial în îmbrăcăminte sportivă. Sense4FIT si 4F isi unesc fortele intr-o initiativa comuna, pentru a promova un stil de viata activ si sanatos.

Summit-ul va avea loc la Romexpo, București, pe 7-8 septembrie si va reuni peste 100 de master trainers, experți in nutritie si medici renumiti, proveniți din peste 10 țări. Peste 10.000 de participanți vor avea ocazia să învețe și să se antreneze alături de acești experți de top. Evenimentul reuneste competiții sportive, workshop-uri educative și activități pentru toate vârstele

Despre 4F

4F este un brand polonez fondat în 2003, care oferă îmbrăcăminte sport și casual de înaltă calitate, combinând tehnologia cu designul modern. Compania colaborează cu Comitete Olimpice și Paralimpice, echipe și federații sportive, precum și cu sportivi de performanță, printre care se numără și Robert Lewandowski. La Jocurile Olimpice de vară din Paris din acest an, îmbrăcămintea 4F va fi purtată de reprezentanții a șase națiuni. În 2024, 4F a anunțat parteneriatul cu influenceri de top din România, Alina Ceușan și Ioana Grama, care au devenit ambasadoare de brand.

Colecțiile 4F sunt multifuncționale și potrivite atât pentru sportivi de performanță, cât și pentru pasionații de mișcare. De la echipamente pentru fitness, alergare, înot și Pilates, până la sporturi de iarnă și îmbrăcăminte lejeră pentru activități urbane, 4F susține orice formă de activitate fizică și descoperirea unor noi hobby-uri sportive.

Alina Ceușan ca ambasador 4F 

Alina Ceușan, unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România, s-a alăturat echipei 4F ca ambasador de brand în 2024. Ea promovează colecțiile 4F prin stilul său de viață activ și prin prezența sa dinamică în mediul online și TV. Alina subliniază importanța sportului în viața sa, menționând că acesta îi oferă energie și o stare de bine. Colaborarea cu 4F îi permite să combine latura sportivă cu cea glam a stilului său, evidențiind astfel versatilitatea și calitatea echipamentelor 4F

Un parteneriat puternic pentru un stil de viață activ

Parteneriatul dintre 4F și Sense4FIT Summit evidențiază sprijinul continuu al ambelor entități pentru initiativele din domeniul sportului și dorința lor de a inspira cât mai multe persoane să adopte obiceiuri sănătoase. Datorita acestui parteneriat, participanții la summit vor beneficia de echipamente sportive de cea mai bună calitate, contribuind la succesul evenimentului și la promovarea unui stil de viață activ.

Antonio Enache, unul dintre organizatorii Sense4FIT Summit, a subliniat importanța acestui parteneriat: „Împreună cu 4F, ne propunem să oferim participanților nu doar inspirație, ci și echipamente de cea mai bună calitate pentru a-și atinge obiectivele de fitness și sănătate.”

Activități și surprize 4F la Sense4FIT Summit

În cadrul evenimentului, 4F pot fi gasiti in zona de EXPO a evenimentului, unde pregatesc surprize si premii speciale. La aceasta initiativa educativa, se vor alatura influenceri cunoscuti, care vor fi prezenti la standul 4F, oferind participanților ocazia de a interacționa cu aceștia, pe parcursul evenimentului.Una dintre scenele evenimentului va purta numele brandului 4F, iar mare parte din echipa 4F va fi prezentă alături de comunitățile sportive ce vin la Sense4FIT Summit. Una dintre scenele evenimentului va purta numele brandului 4F, iar mare parte din echipa 4F va fi prezentă alături de comunitățile sportive ce vin la Sense4FIT Summit.

Sense4FIT Summit 2024 și 4F își propun să transforme viețile participanților prin educație, inspirație și branduri de top din industrie. Evenimentul oferă o platformă unică pentru a învăța de la cei mai buni experți din industrie și pentru a adopta un stil de viață activ și sănătos. Participanții sunt invitați să se alăture acestui eveniment de excepție și să descopere cum pot deveni o versiune mai bună a lor, cu sprijinul brandurilor de încredere din industrie.

Participantii se pot inregistra la eveniment achizitionand biletele, disponibile la preturi promotionale, pana pe 13 august. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la eveniment, vizitați sense4fitsummit.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!