Cole Palmer a semnat! Contract-record până în 2033

Cole Palmer a semnat! Contract-record până în 2033 Anglia

Cole Palmer, tânărul winger în vârstă de 22 de ani, a semnat un nou contract cu Chelsea, valabil până în 2033.

Prelungirea vine ca o recompensă pentru primul său sezon extraordinar pe "Stamford Bridge", în care Palmer a devenit unul dintre cei mai importanți jucători ai formației.

Un sezon de excepție pentru Cole Palmer

După ce a sosit la Chelsea în vara anului trecut de la Manchester City, Palmer s-a impus rapid ca o piesă de bază în echipa londoneză. 

  • Cole Palmer A Semnat Contract Record Pana In 2033

În sezonul precedent, aripa stângă a reușit să marcheze 25 de goluri și să ofere 15 pase decisive în 45 de meciuri oficiale, cifre remarcabile pentru un mijlocaș ofensiv. Datorită acestor performanțe, Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător din Premier League, ceea ce a contribuit la creșterea semnificativă a valorii sale de piață, de la 55 de milioane de euro la 80 de milioane, conform site-urilor de specialitate.

Pe lângă succesul la nivel de club, Cole Palmer a avut o vară de succes și pe plan internațional. Winger-ul a fost convocat în echipa Angliei pentru Campionatul European, iar, duupă ce a fost rezervă în primele două meciuri, Palmer a jucat în toate celelalte cinci partide ale "Three Lions", inclusiv în finala pierdută cu 2-1 în fața Spaniei, unde a marcat golul egalizator. VEZI VIDEO

Palmer a fost nominalizat pentru premiul "PFA Men’s Young Player of the Year" pentru sezonul 2023-24, alături de jucători precum Bukayo Saka, Michael Olise, Joao Pedro, Kobbie Mainoo și Alejandro Garnacho, iar câștigătorul va fi anunțat pe 20 august. Bukayo Saka a câștigat această distincție sezonul trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!