Vezi super vedetele din NBA care participa la All Star Game-ul din 2009!

Vezi super vedetele din NBA care participa la All Star Game-ul din 2009! Baschet
Componenta echipelor pentru editia din 2009 a All Star Game-ului NBA, care va avea loc la Phoenix pe data de 15 februarie, a fost stabilita, pivotul echipei Orlando Magic, Dwight Howard, fiind jucatorul care a primitt cel mai mare numar de voturi din partea fanilor.

Howard (3.150.181 voturi) l-a devansat in clasamentul popularitatii pe jucatorul echipei Cleveland Cavaliers, LeBron James (2.940.823), fundasul de la Los Angeles Lakers, Kobe Bryant (2.805.397), vedeta gruparii Miami Heat, Dwayne Wade (2.741.413) si pivotul formatiei San Antonio Spurs, Tim Duncan (2.578.168).

Echipa de baza a Conferintei de Est este urmatoarea: Allen Iverson (Detroit), LeBron James (Cleveland), Dwayne Wade (Miami), Kevin Garnett (Boston) si Dwight Howard (Orlando).

In timp ce formatia din Conferinta de Vest este alcatuita din Chris Paul (New Orleans), Kobe Bryant (Los Angeles Lakers), Amare Stoudemire (Phoenix), Tim Duncan (San Antonio) si Yao Ming (Houston).

Baschetabalistul Kevin Garnett (Boston Celtics) va fi la a 12-a prezenta in acest meci traditional al vedetelor din NBA, la doar doua participari distanta de recordul lui Shaquille O'Neal (14 editii), iar Bryant si Duncan au in palmares 11 aparitii.

Votul publicului nu este valabil decat pentru alegerea celor cinci titulari din fiecare echipa, jucatorii de rezerva din All Star Game vor fi desemnati de antrenorii din NBA, la 29 ianuarie.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!