Aroganti, indiferenti, ipocriti! Vezi cine sunt cei mai ANTIPATICI romani din fotbal!

Aroganti, indiferenti, ipocriti! Vezi cine sunt cei mai ANTIPATICI romani din fotbal! Campionate externe

Mesajul transmis de ei a fost RESPINS de suporteri! Sunt huiduiti pe stadioane si trebuie sa-si fereasca prezenta de public!

www.sport.ro iti prezinta cazurile a 10 oameni din fotbalul romanesc care si-au facut praf cota de popuaritate!

Gigi Becali
Calitatea de patron al Stelei nu-i garanteaza simpatia nici macar in Ghencea. Becali este in razboi cu ultrasii in urma mai multor decizii inexplicabile pe care le-a luat. Hagi, Bergodi, Stoichita, Dorinel Munteanu sau Lacatus pot oricand sa-i aduca aminte de momente in care autoritatea asupra echipei le-a fost negata. Nici jucatorii n-au scapat de filtrul lui Becali. Trimisi sa ridice Balonul de aur dupa meciurile in care au impresionat, unii dintre ei au fost dati afara de patron din motive cel putin ciudate. Unic este cazul polonezului Grzelak, despre care patronul s-a indoit dupa ce i-a testat calitatea parului. "E chel si nu poate fi jucator de mare valoare! Ce fotbalist chel e in top? Aratati-mi unul!", spunea Becali.

Adrian Mititelu
Piturca a parasit Craiova, iar problemele serioase abia incep la clubul lui Mititelu. Neagreat de fani din cauza politicii manageriale incoerente, patronul Universitatii are de muncit serios pentru a-si repara imaginea. Gaman si Barboianu au parasit deja echipa, iar mai multi jucatori si-au depus memorii pentru a deveni liberi de contract. Mititelu a cerut titlul, dar timpul a uitat sa respecte promisiunile facute de conducator. Jucatorii din Craiova Maxima nu traiesc nici ei pentru Stiinta in 2011. Cartu, Camataru si Balaci au trecut pe ignore echipa la care s-au facut cunoscuti in Europa.

Victor Piturca

Tehnicianul a plecat in scandal de la Steaua si Craiova, dar nici perioada petrecuta la echipa nationala nu i-a adunat simpatie in rezerva limitata de pana atunci. Chiar daca a calificat de doua ori reprezentativa la Campionatul European, Piturca a avut o relatie inegala cu presa, preferand sa se izoleze in spatele rezultatelor pe care le-a obtinut. A acceptat deschiderea dupa ce a parasit-o pe Steaua, in august, iar in perioada petrecuta la Craiova a organizat saptamanal conferinte de presa. Atat fanii din Ghencea, cat si cei de pe Oblemenco, au fost de partea lui dupa conflictele cu Gigi Becali si Adrian Mititelu. 

Dumitru Dragomir
De la el ai auzit des topuri originale care-i includeau pe fotbalistii romani in topurile mondiale. La fel s-a intamplat si cu antrenorii. Si cu Liga I, "intre primele din Europa!". Asta pentru ca "avem fotbal bun de tot!". Lucrurile nu par sa mearga conform clasamentelor lui Dragomir. Liga Campionilor va refuza in curand accesul direct echipelor din Romania, care vor avea mai mult timp de investit in lupta pentru competitia interna. Comisiile LPF, despre care Dumitru Dragomir spune ca sunt 100% independente, au luat de-a lungul timpului decizii incredibile in privinta contractelor semnate de jucatori, a suspendarilor si au dat amenzi uriase oamenilor de fotbal. Este autorul unei legi impotriva violentei pe stadioane, contestata de suporteri.

Jean Padureanu

Gloria pornea ca subiect in majoritatea partidelor cu rezultate care nu puteau fi justificate. Jean Padureanu avea planificat acelasi raspuns aproape de fiecare data si gasea raspunzatoare imaginatia bolnava a jurnalistilor pentru implicarea Bistritei in "Cooperativa". In ultimii ani, "Lordul" a admis ca suspiciunile aveau logica si a explicat de ce nu se mai poate vorbi despre "blaturi" la prezent: "Nu mai exista oameni de onoare in fotbalul romanesc".

Adrian Mutu
Atacantul a trecut pe la mari echipe din Europa, dar nu are nici un trofeu important in CV. A lasat nationala fara decar in 2004, cand s-a drogat cu cocaina. A reusit sa-i usureze misiunea lui Razvan Lucescu la selectie si anul trecut, cand a stat 9 luni pentru sibutramina. A fost implicat in numeroase conflicte, in scandaluri cu starlete porno si s-a certat cu Mourinho in 2004. Fiorentina l-a suspendat recent pentru o perioada nedeterminata si a cerut intreruperea unilaterala a contractului dupa ce atacantul roman a plecat de la un antrenament al echipei lui Mihajlovic.

Cristi Borcea
A spus ca 7 mai 1986, ziua in care Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni in fata Barcelonei, este cea mai trista din viata sa. Si-a confirmat astfel lui insusi ca e dinamovist. Venit din galerie si atasat culori, Borcea a fost favoritul suporterilor cat timp in Stefan cel Mare s-au adunat trofeele. Dupa 2007, anul ultimului titlu alb-rosu, situatia s-a schimbat. Borcea a fost contestat dur de fani in ultimul sezon si a vazut de la Miami majoritatea partidelor lui Dinamo din 2010.

George Copos
Patronul Rapidului a anuntat ca vinde clubul, dar a ramas pentru a lua al patrulea titlu din istoria Giulestiului. A negociat cu 3 oameni de afaceri straini, insa de fiecare data a parut ca se razgandeste in ultimul moment. Copos nu are o reputatie prea buna printre fotbalisti si conducatori. Este recunoscut ca un tip zgarcit, care uita sa-si plateasca datoriile fata de angajati. Ca orice proprietar de echipa care se bate la campionat, prefera transferurile gratuite. Oameni care au lucrat cu el spun ca obisnuieste sa scoata profit si din mesele pe care le ofera jucatorilor dupa meciuri!

Mihai Stoica
"Meglio morire in piedi che vivere una vita in ginocchio". Moto-ul lui MM, postat chiar pe blogul sau, vorbeste despre demintate. "Mai bine sa mori in picioare, decat sa traiesti in genunchi". Mihai Stoica a plecat de la Steaua ca un erou, in aprilie 2007, dupa ce ajunsese in semifinalele Cupei UEFA si castigase doua campionate consecutiv ca manager general. A invocat un diferend imposibil de acceptat cu patronul Gigi Becali. Pana in 2011, cand s-a intors in Ghencea, MM a devenit campion si cu Unirea Urziceni. Timp de 4 ani, s-a intrecut in juraminte care pareau sa-l indeparteze de suporterul ros-albastru. Si sa-l pastreze in picioare. I-a fost pentru cateva zile superior lui Caro la Vaslui, a colaborat cu o televiziune de sport si s-a ocupat de blog, Apoi, a laudat jocul Rapidului, a ezitat sa infirme oprirea in Stefan cel Mare si ...s-a intors la Steaua. Tot in picioare?

Mircea Sandu
Dupa ce nationala de fotbal a ratat prezenta la 4 turnee finale din 5 in ultimii 10 ani, presedintele FRF a fost contestat puternic de suporterii in galben. Dupa alegerea in Comitetul Executiv UEFA, i-a lasat directorului general Ionut Lupescu viitorul nationalei si s-a orientat spre un rol de supervizor in cadrul Federatiei. A fost reales in 2010 pentru un nou mandat de presedinte, dupa ce l-a invins pe fostul conducator de la FC National, Constantin Iacov. In 2005, Sandu a trecut si de proiectul de reorganizare propus de Gica Popescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!