Cutremur în Portugalia! Și-a anunțat plecarea de la echipa de club chiar înainte de EURO 2024

rafa silva Benfica Lisabona Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Mai 2024, 17:26
Data actualizarii: Sambata 11 Mai 2024, 17:26

Unul dintre cei mai importanți jucători de la Benfica Lisabona va pleca în această vară de la echipă.

Rafa Silva (30 de ani), atacantul portughez al celor de la Benfica Lisabona, a intrat în ultimele luni de contract cu echipa sa, dar nu-și va prelungi actuala înțelegere.

Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, triplul campion al Portugaliei cu Benfica a luat decizia de a pleca de la echipă, astfel că în această vară va deveni liber de contract.

Rafa Silva pleacă de la Benfica Lisabona

Rafa nu duce lipsă de oferte și ar avea mai multe propuneri ”pe masă” în acest moment. Cei de la Benfica au fost deja înștiințați cu privire la decizia luată de fostul campion european cu Portugalia.

Este timpul să-i oferim lui Rafa cea mai bună despărțire posibilă”, a spus Roger Schmidt, antrenorul celor de la Benfica.

Cu două etape înainte de final, Benfica Lisabona a ratat titlul de campioană în fața rivalei locale Sporting, dar este sigură de locul doi, având un avans de zece puncte în fața celor de la FC Porto.

Astfel, Benfica va juca în sezonul european în preliminariile UEFA Champions League și va trebui să treacă de tururile preliminare pentru a ajunge în grupe.

În acest sezon, Benfica va mai disputa un meci acasă (cu Arouca) și unul în deplasare (cu Rio Ave).

Rafa Silva, de opt ani la Benfica Lisabona

După ce a devenit campion european în 2016 cu Portugalia, Rafa Silva a prins transferul carierei la Benfica Lisabona, pentru suma de 16 milioane de euro.

În acest sezon, portughezul a strâns 51 de meciuri pentru Benfica, reușind să marcheze de 20 de ori și să ofere 14 pase decisive.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!