GOAL anunță principalul favorit la câștigarea Balonului de Aur 2024! 

balon de aur jude bellingham Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Iulie 2024, 09:17
Data actualizarii: Marti 09 Iulie 2024, 09:17

Festivitatea de decernare a Balonului de Aur, cel mai prestigios trofeu individual din lumea fotbalului, va avea loc pe 28 octombrie 2024.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au câștigat împreună 13 astfel de trofee în ultimii 15 ani. Doar Luka Modric (2018) și Karim Benzema (2022) au reușit să își adjudece acest trofeu în anii în care Messi și Ronaldo nu au fost cei mai buni.

Ținând cont de faptul că Messi și Ronaldo nu mai evoluează în fotbalul european, cel mai probabil următorul Balon de Aur va ajunge în brațele altui fotbalist, iar favorit în această cursă este nimeni altul decât starul lui Real Madrid, Jude Bellingham.

Publicația GOAL anunță că Jude Bellingham e marele favorit la Balonul de Aur 2024!

Englezul a avut parte de un sezon foarte bun la Real Madrid și acum este principalul favorit la câștigarea Balonului de Aur. Starul ajuns pe Santiago Bernabeu de la Borussia Dortmund are cele mai mari șanse să câștige cel mai râvnit trofeu individual, conform publicației GOAL!

Cu a doua șansă este cotat alt fotbalist de la Real Madrid, Vinicius Junior, iar Kylian Mbappe (sezonul trecut la PSG) este cotat abia cu a treia șansă. Apoi, până la locul 10, pozițiile sunt completate de Rodri (a 4-a șansă, Manchester City), Harry Kane (5, Bayern Munchen), Toni Kroos (6, Real Madrid), Phil Foden (7, Manchester City), Florian Wirtz (8, Bayer Leverkusen), Dani Carvajal (9, Real Madrid), Lautaro Martinez (10, Inter).

Messi, Balon de Aur în 2023

Anul trecut, Lionel Messi a cucerit al optulea Balon de Aur din carieră, după un parcurs formidabil al legendarului argentinian la Cupa Mondială din Qatar, când naționala sa a devenit campioană mondială.

Atunci, Erling Haaland, atacantul lui Manchester City, a încheiat cursa pe locul al doilea, după ce a reușit ”tripla” alături de formația pregătită de Pep Guardiola. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!