N-o sa-ti vina sa crezi: Cazul Urziceni la puterea a doua! Cu trei ani in urma jucau in divizia C, in 2012 au reusit EVENTUL!

O echipa care acum doi ani juca in divizia C a reusit sa castige titlul si cupa. Fanii unei echipe cu traditie sunt socati de ce li se intampla.

Ludogoret Razgrad a devenit, miercuri, campioana Bulgariei la primul sezon in elita fotbalului din tara de la sud de Dunare, dupa ce a invins, cu scorul de 1-0, formatia TSKA Sofia, in ultima etapa a campionatului.

Razgrad este un oras la fel de mic precum Urziceni. Are doar 33.000 de locuitori. Antrenorul are doar 36 de ani, la fel cum era si Dan Petrescu cand a venit la Urziceni. Daca performanta ialomitenilor a socat Romania, Ludogoret este si mai tare. Bulgarii au reusit eventul dupa ce au castigat si Cupa Bulgariei, in urma victoriei obtinute in finala de la Burgas, scor 2-1, cu Lokomotiv Plovdiv.

Miercuri, Ludogoret s-a impus pe teren propriu in derbiul campionatului, prin golul marcat de Miroslav Ivanov in minutul 19. La oaspeti, fostul atacant al Gloriei Bistrita Junior Moares a fost titluar si a jucat tot meciul, in timp ce fostul dinamovist Georgian Paun a fost rezerva. Sofiotii au jucat in zece oameni din minutul 45, cand a fost eliminat Granciov.

TSKA Sofia avea doua puncte avans inaintea acestei partide. In urma rezultatului din ultima etapa, noua campioana a acumulat 70 de puncte, unul mai mult decat formatia din capitala Bulgariei, in timp ce pe locul trei s-a situat Levski Sofia, cu 62 de puncte.

Clubul Ludogoret Razgrad, care a fost cumparat in 2010 de un om de afaceri bulgar, evolua in Liga a III-a in urma cu trei sezoane.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!