25000 de bilete vandute de austrieci! "Nu ne temem de romani" Vezi echipa probabila a Austriei:

25000 de bilete vandute de austrieci! Nu ne temem de romani Vezi echipa probabila a Austriei: CM 2010

Austriecii au prins curaj dupa dezstrul Romaniei de la nationala. Pogatetz si ai lui nu se tem de Mutu si vor sa ingroape nationala! Vezi declaratia lui Pogatetz:

"Nu ne temem de Romania. E bine ca adversarii ma cunosc si ma respecta, dar nu e cazul sa le fie frica de mine. Vrem sa castigam pentru a tine vii sansele de calificare, atatea cate mai sunt. Daca vom juca foarte bine putem obtine trei puncte, chiar daca este evident ca Romania este o echipa foarte buna", a spus Pogatetz.

Selectionerul Dietmar Constantini s-a declarat increzator in echipa sa.

"Avem un mare respect pentru Romania, dar sunt increzator, nu sunt nervos sau emotionat, doar preocupat si concentrat. Cred in jucatorii mei, au valoarea necesara pentru a obtine un rezultat bun. Pornim cu sansa a doua in meciul cu Romania, chiar daca romanii au pierdut cu Serbia. Trebuie sa ne autodepasim. Romania s-a calificat aproape mereu la turnee finale, bineinteles ca isi doreau foarte mult sa ajunga si la CM-2010, iar acum lucrurile arata foarte rau pentru ei. Romania are sanse mici sa mai ajunga la CM, ca si noi de altfel. Romania se poate considera favorita, a terminat mereu pe locul 1 sau 2 in grupa. Ar fi frumos ca dupa acest meci romanii sa ii stie mai bine pe unii dintre jucatorii nostri", a spus Constantini.

Presa austriaca scrie ca din cauza interesului urias pentru aceasta partida a fost sporit numarul de bilete pus initial in vanzare, de la 22.500 la 25.000.

Mass-media austriaca anunta si formatia probabila a Austriei, in sistem 4-4-2: Gspurning - Schiemer, Prodl, Pogatetz, Fuchs - Holzl, Saumel, Scharner, Ulmer - Maierhofer, Hoffer.

Austria - Romania este LIVE la ProTV miercuri de la 21.30!.

 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!