Lobont: "Ar fi o gluma proasta sa spun ca nu suntem calificati la EURO 2008"

Lobont: Ar fi o gluma proasta sa spun ca nu suntem calificati la EURO 2008 EURO 2008
"VREM SA SARBATORIM CALIFICAREA ALATURI DE SUPORTERI IN PIATA UNIVERSITATII"

Bogdan Lobont, omul cu paradele la meciul Romania 1 - 0 Olanda, a vorbit pe blogul sau despre victoria istorica de sambata seara.

Primul succes cu "portocala mecanica" din istoria Romaniei, cat de greu a fost pentru voi sa obtineti acest rezultat?

Foarte, foarte, foarte greu! Am jucat pe o ploaie infernala, a batut vantul, iar olandezii ne-au pus destule probleme. Important este ca am castigat, pentru ca am aratat ca si aceasta generatie are un cuvant important de spus in fotbalul nostru. Cred ca in ciuda frigului si a ploii, spectatorii prezenti la stadion si toti suporterii nostri au vazut un meci frumos, in care am demonstrat ca suntem o forta. Am obtinut aceasta victorie pentru ca toti am jucat cu inima.

V-ati fi multumit si cu un egal?

Nea Piti a spus inainte de meci ca toata lumea se gandeste la victorie si a avut dreptate. Un egal era bun deoarece obtineam un punct cu una dintre cele mai valoroase echipe din lume, dar am intrat in teren ca sa invingem, asa cum facem la fiecare partida. E greu sa declari ca bati sigur Olanda, deoarece aveam in fata jucatori de mare valoare, care evolueaza la unele dintre cele mai titrate cluburi din Europa. Am avut incredere in noi si iata ca am reusit sa aducem din nou bucurie in inimile suporterilor.

Suntem deja calificati la Europene?

Daca spun ca nu o sa zica lumea ca fac glume proaste. Vorbind serios, acum putem zice ca am dat avansul pentru biletele de avion, dar mai avem 3 meciuri si vrem cu totii sa obtinem 9 puncte ca sa pastram primul loc in grupa. Cred ca meritam sa terminam din postura de lideri dupa cum am jucat in aceasta campanie de calificare.

Ai vreun mesaj pentru suporterii nationalei?

Sa fie in continuare alaturi de noi, sa vina la stadion si sa ne sustina la fiecare meci si vrem sa ne intalnim si sa sarbatorim cu totii in Piata Universitatii in momentul in care vom fi calificati.

Sursa: www.bogdanlobont.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!