ROMANIA, CAMPIOANA? HAGI: "PUTEM FI CA GRECIA IN 2004"

ROMANIA, CAMPIOANA? HAGI: PUTEM FI CA GRECIA IN 2004 EURO 2008
"GRUPA E GREA, DAR SANSE SUNT"

Hagi anunta supriza. Romania poate fi noua Grecie. Ca si in 2004, atunci cand grecii i-au surprins pe toti si au pus mana pe titlul european, Mutu si Chivu pot trece de grupa mortii. "E o chestiune de mentalitate si eu vad ca exista entuziasm", spune Hagi, cel care isi aminteste si de Europenele din 2000, atunci cand Romania a trecut de o grupa cu Anglia, Germania si Portugalia:

"Nu cred ca un antrenor poate declara ca ii este teama, mai ales cand este vorba de Italia, Franta, Olanda. Poate spun ca ne respecta, asta e cu totul altceva. Putem fi surpriza competitiei, cum a fost si Grecia. Si in 2000 am fost intr-o grupa cu adversari foarte puternici, in care nu ni se dadeau sanse, dar am trecut de grupa. Avem exemple si se poate sa producem surpriza", a spus Hagi.

"Este o grupa foarte grea, dar sanse sunt. Jucatorii trebuie sa plece cu incredere si curaj, echipa sa creada in potentialul ei. Aici nu e o problema de moral, e vorba de mentalitate. Vad ca exista entuziasm si dorinta din partea jucatorilor, dar este foarte important sa incepem bine cu Franta. Primul meci intotdeauna este cel mai greu", a subliniat fostul antrenor al Nationalei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!