NEWS ALERT Alvaro Morata și-a dat acordul pentru transfer chiar înainte de finala EURO 2024!

Alvaro Morata AC Milan Atletico Madrid Spania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Iulie 2024, 08:37
Data actualizarii: Vineri 12 Iulie 2024, 08:37

Finala EURO 2024 dintre Spania și Anglia se va disputa duminică, 14 iulie, de la ora 22:00, și poate fi urmărită LIVE pe PRO TV și VOYO.

Chiar înainte de marea finală de la Berlin, Alvaro Morata (31 de ani), atacantul lui Atletico Madrid și al naționalei Spaniei, și-a dat acordul pentru un transfer în Serie A, la AC Milan!

Alvaro Morata este aproape de un transfer la AC Milan!

Fostul atacant de la Juventus, Chelsea și Real Madrid mai are doi ani de contract cu gruparea de pe Wanda Metropolitano, dar își dorește o nouă experiență și este gata să profite de interesul celor de la AC Milan. 

În această perioadă au avut loc ”discuții pozitive” între clubul de pe San Siro și reprezentanții lui Morata, iar atacantul a dat deja ”undă verde” pentru transfer, chiar înainte de finala EURO 2024, anunță jurnalistul Orazio Accomando de la DAZN.

Rămâne de văzut în ce condiții va fi dispusă Atletico Madrid să renunțe la dublul câștigător de UEFA Champions League, având în vedere că acesta mai are un contract valabil pentru încă doi ani.

Alvaro Morata a evoluat în toate cele șase meciuri ale Spaniei de la EURO 2024, majoritatea din postura de titular, reușind să marcheze un gol și să ofere o pasă decisivă. Site-urile de specialitate îi oferă o cotă de 16 milioane de euro.

Cine arbitrează meciul Spania - Anglia

Comisia de arbitri UEFA a anunţat că francezul François Letexier va arbitra finala dintre Spania şi Anglia, care se va disputa duminică, 14 iulie, de la ora 22.00, la Olympiastadion din Berlin.

Francezul în vârstă de 35 de ani, arbitru internaţional din 2017, a oficiat deja 65 de meciuri oficiale UEFA în cariera sa. La turneul final al EURO din acest an, a arbitrat trei meciuri din faza grupelor: Spania-Georgia, Danemarca-Serbia şi Croaţia-Albania şi a fost al patrulea oficial la meciul de deschidere dintre Germania şi Scoţia de la Munchen.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!