Anunțul făcut de scoțieni despre Ianis Hagi după calificarea României în optimile EURO 2024: ”Sunt atrași de numărul 10 și numele Hagi!”

Romania EURO 2024 Ianis Hagi EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 10:50
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 10:53

Scoțienii nu cred că Ianis Hagi poate continua la Rangers nici măcar după ce România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024.

Ianis Hagi a fost titular în meciul cu Slovacia și a avut un aport considerabil în calificarea României.

Scoțienii anunță: ”Nu există un viitor la Rangers pentru Ianis Hagi!”

La scorul de 1-0 în favoarea slovacilor, rezultat la care tricolorii ar fi încheiat grupa pe ultimul loc, Ianis Hagi a scos un penalty, pe care Răzvan Marin l-a transformat fără emoții.

Totuși, jurnalistul scoțian Chris Jack este de părere că prestația lui Ianis Hagi nu este suficientă pentru a-i convinge pe cei din conducerea lui Rangers să rămână la echipă.

În ceea ce privește viitorul lui Ianis Hagi la Rangers, din păcate pentru el, nu cred că există un viitor acolo, cred că, așa cum se spune, vaporul a plecat din port.

Nu aș vedea ca Hagi să aibă o vară bună, să revină în cantonament, să îl impresioneze cu adevărat pe antrenor și apoi să intre în echipă. Nu cred că este suficient de dinamic, nu cred că este suficient de rapid.

Nu îl văd potrivit în echipa lui Philippe Clement și cred că ar fi mai bine pentru el și pentru Rangers dacă ar pleca. Dacă acest lucru se va întâmpla la finalul unei campanii bune a României la EURO, așa cum a fost până acum, cred că este un lucru pozitiv pentru Rangers.

Trebuie să își maximizeze profitul din vânzări. Faptul că Ianis Hagi joacă la EURO este un moment perfect pentru a-l vinde. Va exista întotdeauna o atracție pentru numele Hagi, cluburile vor fi atrase de faptul că poartă un tricou cu numele Hagi și numărul 10.

Treaba cu împrumutul nu a funcționat așa cum avea el nevoie, iar acest lucru i-a dăunat cotei sale de piață. Cred că Rangers s-a gândit că nu va încasa o sumă mare de bani pentru Ianis Hagi. Acum România este pe val. Dacă Ianis își va face partea în următorul joc, atunci cine știe ce se poate întâmpla”, a spus Chris Jack, potrivit ibroxnews.com.

După accidentarea care l-a ținut departe de teren mai bine de un an, Ianis Hagi nu a reușit să își facă din nou loc în echipă la Rangers. La începutul sezonului trecut, scoțienii l-au împrumutat la Deportivo Alaves, dar internaționalul român nu a reușit să se impună nici la gruparea din La Liga. 

Din acest motiv, scoțienii au anunțat că, cel mai probabil, Ianis Hagi va fi vândut în această perioadă de transferuri, lucru pe care l-a anunțat chiar și fotbalistul.

 

Am avut discuții cu impresarii, e normal, dar presiunea e la ei. Ei știu ce-mi doresc pentru viitorul meu, e o vară destul de importantă pentru mine din toate punctele de vedere.

Le-am spus înainte să merg la națională ce îmi doresc, aștept să lucreze cât mai bine, să-mi găsesc echipa și antrenorul potrivit pentru mine. Nu pot spune dacă voi fi la Rangers sau altundeva. Viitorul meu depinde de impresarii mei”, a spus Ianis Hagi după meciul amical cu Bulgaria.

VIDEO Rezumatul meciului România - Slovacia 1-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!