Anunțul făcut de UEFA chiar înainte de Spania - Anglia, finala EURO 2024

Spania - Anglia finala euro 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Iulie 2024, 15:00
Data actualizarii: Vineri 12 Iulie 2024, 15:00

Finala EURO 2024 dintre Spania și Anglia poate fi urmărită duminică, 14 iulie, de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

UEFA este "foarte mulţumită" de modul în care s-a derulat Campionatul European de fotbal - EURO 2024, care îşi va cunoaşte câştigătoarea duminică seara, cu ocazia finalei Spania - Anglia, care va avea loc la Berlin, informează DPA.

"Suntem foarte, foarte mulţumiţi de modul în care s-a desfăşurat turneul. Am avut foarte mulţi fani aici, în Germania, din toată Europa, care au venit aici în mod paşnic şi au sărbătorit şi au aplaudat echipele lor", a declarat directorul pentru competiţii al UEFA, Martin Kallen.

Anunțul făcut de UEFA chiar înainte de finala EURO 2024

"Organizarea a fost foarte, foarte bună. Meciurile au fost bune, au fost şi câteva surprize", a spus Kallen.

Acesta a adăugat însă că invadarea terenului în timpul turneului a fost un lucru "foarte enervant". "Unele dintre aceste acţiuni au fost comerciale şi au fost oameni care au plătit pentru asta", a explicat el.

"Ronaldomania" a fost, de asemenea, un alt motiv pentru mulţi dintre cei care au provocat astfel de incidente.

"Ronaldo, în calitate de superstar, a electrizat oamenii atât de mult, încât aceştia au vrut să facă un selfie cu el", a spus Kaellen, recunoscând că acest gen de evenimente nu sunt "ideale".

Martin Kallen a lăudat şi sistemul feroviar german, chiar dacă societatea Deutsche Bahn a primit numeroase critici în timpul turneului pentru întârzieri şi anulări.

Agerpres.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!