”Apocaliptic!” Nota primită de Anthony Taylor după ”thriller-ul” Spania - Germania din ”sferturile” EURO 2024

”Apocaliptic!” Nota primită de Anthony Taylor după ”thriller-ul” Spania - Germania din ”sferturile” EURO 2024 EURO 2024

Spania s-a calificat în semifinalele EURO 2024, după ce a eliminat-o pe gazda Germania, scor 2-1. Meciul a fost presărat cu mai multe faze controversate.

Anthony Taylor a primit nota 1,0 pentru prestația sa din meciul Spania – Germania din partea site-ului specializat în arbitraj archivovar.es.

Anthony Taylor, nota 1,0 pentru arbitrajul din Spania - Germania

Spaniolii au criticat dur arbitrajul britanicului și au remarcat cartonașele neacordate de Anthony Taylor lui Toni Kroos, dar și faza controversată petrecută în a doua repriză a prelungirilor, când Cucurella a atins balonul cu mâna în interiorul careului.

Totodată, spaniolii au criticat faptul că după ce l-a iertat pe Toni Kroos de eliminare, Anthony Taylor a început să fluiere orice contact.

Un arbitraj terifiant al lui Anthony Taylor în meciul Spania – Germania, unde a fost complet depășit. Încă din primele minute, arbitrul englez a fost la un nivel teribil, i-a iertat două cartonașe galbene lui Kroos în doar două minute. După una dintre intervențiile germanului, Pedri a ieșit accidentat. Apoi, Taylor și-a schimbat complet reperele și a pedepsit orice jucător care a comis o abatere de la regulile jocului. În plus, el a ignorat două hențuri în a doua repriză de prelungiri.

Arbitrul britanic a arătat 15 cartonașe galbene nu mai mult, nu mai puțin. A pierdut jocul din mână încă din primele minute. Deși a acordat corect unele dintre cartonașe și l-a eliminat corect și pe Carvajal, el a greșit la multe altele, începând cu cartonașele galbene pe care trebuia să i le dea lui Kroos. Ar fi trebuit să elimine pe german de trei ori.

Pe lângă faptul că Germania ar fi trebuit să termine meciul în zece sau chiar nouă jucători, cea mai controversată fază a meciului s-a petrecut în a doua repriză a prelungirilor, când Anthony Taylor nu a observat două hențuri la aceeași fază, unul al lui Fullkrug, celălalt al lui Cucurella, care ar fi dus la un penalty. Totuși, pentru că încălcarea regulamentului de către german s-a petrecut mai devreme, penalty-ul nu putea fi acordat. Un arbitraj apocaliptic din partea englezului”, au scris spaniolii de la archivovar.es.

VIDEO Rezumat Spania - Germania 2-1

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!