”Arbitraj scandalos!” Spaniolii au răbufnit la pauza meciului cu Germania, de la EURO 2024

spania - germania EURO 2024 EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iulie 2024, 19:54
Data actualizarii: Vineri 05 Iulie 2024, 19:53

Spania - Germania, LIVE TEXT - AICI.

Cele două reprezentative și-au dat întâlnire la Stuttgart, pe ”MHPArena”, în sferturile de finală ale Campionatului European din 2024, găzduit de Germania și transmis în direct la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO.

”Arbitraj scandalos!” Spaniolii au răbufnit la pauza meciului cu Germania, de la EURO 2024

Toni Kroos a avut două intervenții dure în prima repriză, iar ”centralul” Anthony Taylor l-a iertat de avertisment. Mai întâi, fotbalistul l-a faultat zdravăn pe Pedri în minutul patru, care a părăsit suprafața de teren accidentat. Ulterior, Kroos a avut o intervenție dură și în minutul șase, când veteranul l-a călcat pe Lamine Yamal, scutit și de respectiva dată de ”galben”.

Albert Ortega, jurnalist spaniol care scrie pentru publicația El Confidencial, a avut o reacție dură la adresa arbitrului Anthony Taylor pentru cele două intervenții grosolane comise de Toni Kroos în prima parte a meciului de la Stuttgart.

”În mai puțin de șase minute, Toni Kroos l-a accidentat pe Pdri și l-a călcat pe Yamal. Nu a văzut niciun cartonaș pentru cele două intrări. Ar trebui eliminat! Arbitrajul este scandalos”, a scris Ortega pe contul său oficial de pe platforma Twitter/X.


Echipele de start

  • Spania: Unai Simon – Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella – Rodri, Fabian Ruiz – Yamal, Pedri, Williams – Morata

Rezerve: Raya, Remiro, Nacho, Vivian, Merino, Joselu, Olmo, Ferran Torres, Grimaldo, Alex Baena, Zubimendi, Oyarzabal, Jesus Navas, Fermin Lopez, Perez

Selecționer: Luis de la Fuente


  • Germania: Neuer – Kimmich, Rudiger, Tah, Raum – Can, Kroos – Musiala, Gundogan, Sane – Havertz

Rezerve: Baumann, Ter Stegen, Gross, Fullkrug, Fuhrich, Muller, Beier, Schlotterbeck, Anton, Wirtz, Mittelstadt, Henrichs, Andrich, Koch, Undav

Selecționer Julian Nagelsmann

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!