Au început negocierile pentru transferul lui Joshua Kimmich, imediat după eliminarea de la EURO 2024

Au început negocierile pentru transferul lui Joshua Kimmich, imediat după eliminarea de la EURO 2024 EURO 2024

Germania a fost eliminată de la EURO 2024, turneu pe care-l găzduiește, după 1-2 cu Spania.

Spaniolii au deschis scorul în minutul 51 prin Dani Olmo, dar Florian Wirtz a trimis jocul în prelungiri, după ce a înscris în minutul 89. Golul calificării Spaniei a venit în minutul 119, când Mikel Merino a deviat cu capul în poarta lui Manuel Neuer.

Imediat după eliminarea de la EURO 2024, Joshua Kimmich (29 de ani) a deschis negocierile pentru transferul său de la Bayern Munchen, echipă pentru care evoluează din 2015. 

PSG vrea să-l transfere pe Joshua Kimmich

Intrat în ultimul an de contract cu gruparea bavareză, mijlocașul german este dorit de cei de la PSG, cu care a început deja să negocieze în această perioadă, scrie jurnalistul Nicolo Schira pe pagina sa de Twitter.

Rămâne de văzut în ce măsura va dori Bayern Munchen să renunțe la jucătorul său. Există posibilitatea ca bavarezii să vină cu o altă ofertă pentru căpitanul naționalei Germaniei.

În perioada petrecută la Bayern Munchen, Kimmich se poate lăuda cu opt titluri de campion, trei Cupe ale Germaniei și un trofeu UEFA Champions League.

Julian Nagelsmann, după eliminarea Germaniei de la EURO 2024: ”Este dureros!”

”Felicitări Spaniei pentru calificarea în semifinale. Jocul a fost prea deschis în prima repriză. Am fost mai buni în repriza a doua, iar din minutul 60, am fost clar echipa mai bună. Golul nostru a fost meritat.

Am primit al doilea gol la ultima șansă. Din nefericire, nu am putut să punem suficientă presiune în bandă.

Le-am spus jucătorilor că nu meritau eliminarea. Tuturor ne este dor de familiile noastre, dar niciunul dintre noi nu își dorea să plece. A fost o atmosferă foarte bună în interiorul grupului. Am dat totul pentru a câștiga acest joc.

Fiecare jucător, fie că au fost titulari sau au fost pe bancă, au dat totul pentru a câștiga acest meci. Este dureros”, a spus Julian Nagelsmann.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!