Bianca Andreescu, suporter de lux pentru naționala României în meciul cu Slovacia de la EURO 2024

Bianca Andreescu nationala romaniei EURO 2024
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 09:57
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 09:57

Jucătoarea de tenis Bianca Andreescu (165 WTA) a fost printre zecile de mii de suporteri care au susținut naționala României în meciul cu Slovacia, de la Frankfurt.

Jucătoarea canadiană de origine română a susținut naționala lui Edi Iordănescu și a postat pe Instagram mai multe filmulețe de la meci, inclusiv cu bucuria de la final, pentru calificarea în optimile de finală.

Bianca Andreescu, suporter de lux al României la EURO 2024

Impresionată de atmosfera creată de români în tribune, Bianca a postat primul mesaj înainte de începerea meciului, scriind în engleză „Insane!!!! Go Romania” (trad. Nebunie!!!! Hai România) pe o filmare în care surprinde cât poate de mult din tribunele colorate în galben de suporteri.

AL doilea filmuleț postat de Bianca a fost cu lovitura de start a partidei, de această dată cu mesaj scris în limba română ”Haideeeee” alături de mai multe steaguri ale României.

Fosta campioană de la US Open 2019 nu a ratat ocazia de a surprinde bucuria de la finalul partidei. De această dată a postat o filmare în care apare bucurându-se pentru calificare și arată cu mâinile spre jucătorii de pe teren care se bucură pentru performanța reușită.

Bianca Andreescu a participat în această săptămână la turneul de la Bad Homburg. Chiar dacă a pierdut în primul tur în fața Annei Blinkova, "Bibi" a preferat să rămână în Germania pentru a asista la meciul României, în loc să plece imediat spre Londra, unde va participa la Wimbledon.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!