Ce se întâmplă cu Edward Iordănescu după EURO 2024

edward iordanescu EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iunie 2024, 12:06
Data actualizarii: Duminica 30 Iunie 2024, 12:15

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a realizat o performanță importantă la EURO 2024, calificându-se în optimile de finală ale turneului din Germania.

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, tricolorii lui Edward Iordănescu au terminat pe locul unu în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE, marți, de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe sport.ro.

Detalii din interior despre viitorul lui Edi Iordănescu

Daniel Stanciu a dezvăluit informații despre ce s-ar putea întâmpla cu selecționerul României, al cărui contract cu FRF expiră după EURO 2024. 

"Podcastul se realiza în noiembrie 2022. Cu două luni înainte, în Giulești, la finalul unui meci li se striga demisia lui și celor de la FRF. Suporterii erau la foc automat, România retrograda în Liga C. După acel meci și până să ajungă la tine la podcast, familia lui a pus presiune pe el să renunțe.

I-a cerut, după acel moment, să renunțe la națională. Au fost niște momente, nu-mi permit eu să vorbesc, cu aproape toți membrii familiei Iordănescu... Nu doar cu oameni din fotbal, ci și restul lumii, inclusiv copiii lor la școală.

A avut o discuție, a explicat, a spus că ar continua în condițiile lui. A garantat că se califică la EURO. A primit acceptul și susținerea federației. Familia îi cerea în continuare să renunțe, el a avut o discuție mai dură și a cerut să fie lăsat să califice echipa la turneul final, apoi renunță.

Au fost întâlniri lunile acestea cu federația, n-a luat nicio decizie. Avea un cuvânt dat față de familia lui, că nu va mai continua. Ce s-a întâmplat la EURO, nebunia asta, susținerea pe care a avut-o, pe bună dreptate, cu siguranță i-a schimbat lucrurile în mintea lui.

Dar rămâne acea problemă! A amânat decizia până când Romania va ieși de la EURO. A stabilit o relație extraordinară cu jucătorii. Eu zic că e un moment important, s-au întâmplat niște lucruri foarte ciudate la finalul lui 2022", a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!