EXCLUSIV Ciprian Marica trage o concluzie după calificarea României în optimile EURO 2024

EURO 2024 Ciprian Marica Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 00:26
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 00:25

Ciprian Marica a fost invitat la Studio EURO 2024, emisiune moderată de Costin Ștucan și transmisă joi, la miezul nopții, în direct la Pro TV și pe VOYO.

România a remizat cu Slovacia miercură seară, scor 1-1, în ultimul meci din faza grupelor de la EURO 2024 și a obținut accederea în optimile de finală ale turneului din Germania, unde va da peste Olanda.

Ciprian Marica trage o concluzie după calificarea României în optimile EURO 2024

Fostul internațional român, Ciprian Marica, a remarcat faptul că obiectivul tricolorilor a fost depășirea grupelor, dar și faptul că tricolorii au rezistat foarte bine presiunii de la EURO 2024.

”Această generație a avut obiectiv să treacă de grupe. Mi se pare că e un alt nivel din punct de vedere al mentalității. E clar că trebuie să fii foarte bine psihic. A fost o presiune pe băieți. Au avut emoții. Au rezistat. Au arătat că au caracter și că pot rezista la presiune”, a spus Ciprian Marica la Studio EURO 2024.

Răzvan Marin a fost marcatorul României împotriva Slovaciei, după ce Ianis Hagi a obținut o lovitură de pedeapsă în prima repriză. 


Echipele de start

  • România: Niță - Rațiu, Drăgușin, Burcă, Bancu - R.Marin, Stanciu, M.Marin - Hagi, Drăguș, Coman

Rezerve: Alibec, Bîrligea, Cicâldău, Man, Mihăilă, Mogoș, Moldovan, Nedelcearu, Olaru, Pușcaș, Racovițan, Rus, Sorescu, Șut, Târnovanu

Selecționer: Edward Iordănescu


  • Slovacia: Dubravka - Duda, Hancko, Haraslin, Kucka, Lobotka, Pekarik, Schranz, Skriniar, Strelec, Vavro

Rezerve: Benes, Bero, Bozenik, De Marco, Duris, Gyomber, Hrosovsky, Kosa, Obert, Ravas, Rigo, Rigo, Rodak, Sauer, Suslov, Tupta

Selecționer: Francesco Calzona

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!