Cristiano Ronaldo, mai rapid la 39 de ani decât la 27! Recordul doborât la EURO 2024

Cristiano Ronaldo, mai rapid la 39 de ani decât la 27! Recordul doborât la EURO 2024 EURO 2024

Portugalia s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024, după ce a câștigat primele două meciuri din faza grupelor.

În debutul cu Cehia, lusitanii s-au impus cu scorul de 2-1, în timp ce la meciul cu Turcia, Portugalia a câștigat la scor de neprezentare, 3-0.

Cristiano Ronaldo a înregistrat cea mai mare viteză a sa din ultimele patru ediții ale EURO

Ajuns la 39 de ani, Cristiano Ronaldo nu a reușit până în acest moment să își treacă numele pe lista marcatorilor, însă și-a trecut în cont o pasă decisivă. Deși se afla față în față cu portarul advers, în meciul cu Turcia, Cristiano Ronaldo a preferat să îi paseze în lateral lui Bruno Fernandes, care a marcat în poarta goală.

Totuși, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur a doborât încă un record. La actuala ediție a turneului final, Cristiano Ronaldo a înregistrat cea mai mare viteză de când UEFA a început să înregistreze aceste statistici, de la EURO 2012: 32.7 km/h.

Ce viteză a înregistrat Cristiano Ronaldo la ultimele patru ediții ale Campionatului European

  • EURO 2024: 32.7 km/h

  • EURO 2020: 29.7 km/h

  • EURO 2016: 29.1 km/h

  • EURO 2012: 32 km/h

Campionatul European din Germania 2024 este transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

VIDEO Assistul lui Cristiano Ronaldo la golul înscris de Bruno Fernandes în meciul Turcia - Portugalia 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!