Cristiano Ronaldo, pus la zid de fostul coleg de la națională după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024: ”S-a terminat pentru el!”

Cristiano Ronaldo, pus la zid de fostul coleg de la națională după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024: ”S-a terminat pentru el!” EURO 2024

Portugalia, campioana europeană din 2016, a fost eliminată de la EURO 2024, după ce a pierdut în ”sferturi” în fața Franței, scor 0-0 (3-5 d.l.d.).

Cristiano Ronaldo, pus la zid după eliminarea Portugaliei de la EURO 2024: ”Pentru el, s-a terminat!”

Jose Fonte, fostul coechipier al lui Cristiano Ronaldo de la naționala Portugaliei și campion european în 2016, crede că cvintuplul câștigător al Balonului de Aur nu mai are loc la echipa națională și l-a sfătuit pe fotbalistul lui Al Nassr să le ofere șansa jucătorilor mai tineri să evolueze la echipa națională.

Cristiano știe probabil că pentru el s-a terminat la echipa națională. Uneori trebuie să renunți la locul tău pentru jucătorii mai tineri și să le oferi șansa să își arate talentul”, a spus Jose Fonte, conform hln.be.

Daniel Riolo, analistul RMC Sport, a avut însă un discurs mult mai dur la adresa lusitanului, pe care l-a acuzat că a tras în jos reprezentativa Portugaliei la turneul final. Riolo este de părere că Cristiano Ronaldo nu mai contribuie cu absolut nimic la echipa națională.

Ronaldo a ruinat parcursul Portugaliei la EURO. După ce au câștigat EURO 2016, este incredibil că nu mai pot obține rezultate bune. Înțeleg că Ronaldo este o legendă, dar a ținut în loc ani la rând dezvoltarea altor jucători și nu mai contribuie cu nimic la echipă. Am văzut asta în meciul contra Franței. Portugalia a jucat în zece jucători”, a spus Riolo.

VIDEO Rezumatul meciului Portugalia - Franța 0-0 (3-5 d.l.d.)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!