Cum a numit Ronald Koeman naționala României, la trei zile după ce Olanda ne-a eliminat de la EURO 2024

Cum a numit Ronald Koeman naționala României, la trei zile după ce Olanda ne-a eliminat de la EURO 2024 EURO 2024

Ronald Koeman, selecționerul Olandei, a prefațat sfertul de finală de la EURO 2024 contra Turciei, iar antrenorul a făcut și o comparație între România și viitoarea adversară.

La conferința de presă premergătoarea duelului de pe Olympiastadion din Berlin, Ronald Koeman a numit România "o echipă care joacă cu inima", spunând că și Turcia, viitoarea adversară a Olandei, se încadrează în aceeași categorie.

Ronald Koeman: "România și Turcia, naționale care joacă cu inima"

Koeman spune că victoria la scor contra României (3-0) din optimi le-a oferit un moral bun jucătorilor săi înaintea sfertului de finală contra Turciei.

"Cum ne-am pregătit pentru sferturile de finală? În mare măsură ne-am concentrat la propriul nostru joc. La fel ca românii, turcii vor aborda această partidă jucând cu inima. Sunt foarte entuziaști, buni cu mingea la picior, însă știm că la un anumit moment vor lăsa spații și va trebui să profităm de ele. Va trebui să facem din nou un meci bun.

Jucăm pentru un loc în semifinale, iar asta nu se întâmplă prea des. Ne dăm seama că nu va fi ușor să câștigăm, însă, după o zi slabă contra Austriei, meciul cu România a fost bun pentru moralul nostru", a spus Ronald Koeman, vineri seară.

  • Meciul dintre Olanda și Turcia se joacă în această seară, de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.
  • Învingătoarea din duelul Olanda - Turcia va înfrunta în semifinalele EURO 2024 câștigătoarea din partida Anglia - Elveția.
  • În celălalt penultim act de la turneul final se vor confrunta Spania și Franța.

VIDEO Rezumat România - Olanda 0-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!