Cum a răspuns Virgil van Dijk atunci când a fost întrebat despre meciul cu România din optimile EURO 2024

Romania EURO 2024 Olanda Virgil van Dijk EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 13:36
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 13:36

Echipa națională a României a obținut o calificare istorică în optimile de finală ale EURO 2024, după remiza cu Slovacia, scor 1-1, din ultima etapă din faza grupelor.

Marți, de la 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO, România se va duela în optimile de finală cu Olanda, echipă care vine după o înfrângere suferită în fața Austriei, scor 2-3.

Virgil van Dijk: ”Nu am analizat încă echipa României!”

Virgil van Dijk, căpitanul Olandei, a vorbit despre dezamăgirea din vestiarul ”Portocalei Mecanice”, după eșecul suferit în fața Austriei, din ultima etapă a grupelor EURO 2024, atunci când batavii au pierdut cu 2-3.

Întrebat despre meciul cu România, Van Dijk a declarat că olandezii nu i-au analizat încă pe tricolori, însă spus că reprezentativa pregătită de Edi Iordănescu nu poate fi subestimată, mai ales având în vedere jocul slab prestat de olandezi.

Au fost multe discuții. S-au spus cuvinte dure. Era necesar să se întâmple asta. Am urmărit imagini din meciul contra Austriei. Ce s-a spus în vestiar? Păstrăm asta între noi, dar acum e momentul să o arătăm pe teren.

Îmi este dificil să spun acum ceva despre România. Deocamdată, nu am analizat încă echipa României. Acest lucru se va întâmpla în zilele următoare. Dar să fie clar: după ce s-a întâmplat cu Austria, nu trebuie să mai subestimăm pe nimeni. Trebuie să fim umili”, a spus Virgil van Dijk în cadrul unei conferințe de presă.

Și Nathan Ake a vorbit despre meciul cu România: ”Sunt destul de sigur că ceea ce s-a întâmplat împotriva Austriei nu se va mai repeta cu România. Nu este permis felul în care am jucat în prima repriză”.

VIDEO Rezumatul meciului Olanda - Austria 2-3

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!