VIDEO Cum l-au numit olandezii pe Florin Niță, cu trei zile înaintea duelului decisiv din optimile EURO 2024

florin nita EURO 2024 Olanda optimi euro 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 16:42
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 16:47

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024. 

România a realizat o performanță importantă la EURO 2024, calificându-se în optimile de finală ale turneului din Germania, 

După 3-0 cu Ucraina, 0-2 cu Belgia și 1-1 cu Slovacia, tricolorii lui Edward Iordănescu au terminat pe locul unu în grupă și s-au calificat în optimile de finală, acolo unde o vor întâlni la Munchen pe Olanda, LIVE, marți, de la ora 19:00 pe PRO TV și VOYO, și LIVE TEXT cu VIDEO EXCLUSIV pe sport.ro.

Cum l-au numit olandezii pe Florin Niță

Portarul tricolorilor a avut evoluții solide în cele trei partide din grupe, fiind unul dintre jucătorii apreciați pentru constanța și siguranța de care a dat dovadă.

Înaintea meciului cu Olanda, Florin Niță a fost prezent la o conferință de presă, unde a vorbit despre importanța confruntării din optimile de finală ale turneului din Germania.

"Ca și în celelalte meciuri… și acesta este destul de greu. Dacă vom respecta ce ne spune Mister, vom fi conectați și vom lua deciziile bune, sper să rămânem uniți și îmi doresc să reușim să facem o surpriză.

Încerc să mă bucur de fiecare moment, fiecare clipă petrecută aici, cu această familie. Sunt foarte fericit că în aceste zile, cu această echipă minunată, am scris istorie. Ne dorim să nu ne oprim aici. Sper să fie o bucurie mult mai mare.

Au echipă destul de bună, cu jucători care joacă prin Anglia, Spania, Germania. Sunt o forță pe care putem s-o egalăm prin unitate, determinare, așa vom compensa", a spus românul.

În Olanda, publicația voetbalprimeur.nl a vorbit despre portarul de la Gaziantep, pe care l-a numit "ucigătorul de penalty-uri", făcând referire la procentajul bun pe care Florin Niță îl are la loviturile de pedeapsă. 

"În ultimii cinci ani, portarul de la Gaziantep a apărat 11 lovituri de pedeapsă și este cunoscut drept ucigașul de penalty-uri", au scris olandezii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!