Cum l-au poreclit italienii pe Valentin Mihailă după recordul stabilit la EURO 2024

Cum l-au poreclit italienii pe Valentin Mihailă după recordul stabilit la EURO 2024 EURO 2024

România s-a aflat printre surprizele plăcute în primele meciuri de la EURO 2024, în urma victoriei cu Ucraina, scor 3-0.

 

Până în acest moment, Valentin Mihăilă este cel mai rapid jucător de la EURO 2024. În meciul cu Ucraina, tricolorul a atins o viteză de 35.9 km/h și a depășit nume precum Kylian Mbappe, Jeremy Doku sau Rasmus Hojlund.

”Speedy”, noua poreclă a lui Valentin Mihăilă

Din acest motiv, presa italiană i-a găsit o poreclă inedită lui Valentin Mihăilă: ”Speedy”, aluzie la celebrul personaj de desene animate, ”Speedy Gonzales”. Totodată, italienii au scris că își doresc ca internaționalul român să alerge cu aceeași viteză și în momentul în care va trebui să semneze prelungirea contractului cu Parma.

Nu doar Man strălucește la Campionatul European! La fel ca Man (primul și singurul jucător care are două pase decisive la EURO 2024), Mihăilă stă pe tron într-un clasament special de la EURO 2024.

Cele 28 de minute jucate împotriva Ucrainei au fost suficiente pentru ’Speedy’ Mihăilă să își treacă numele pe lista deținătorilor de recorduri la turneul desfășurat în Germania. Fotbalistul a atins o viteză incredibilă de 35.9 km/h, oficial cea mai mare viteză înregistrată în această competiție. (...)

Speranța Parmei este ca Mihăilă să alerge la fel de repede și spre reînnoirea contractului”, au scris jurnaliștii de la Sport Parma.

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)

  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)

  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

VIDEO Rezumatul meciului România - Ucraina 3-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!