VIDEO EXCLUSIV Cum s-a descurcat românul Istvan Kovacs în primele 45 de minute ca "titular" la Euro 2024

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat de UEFA să arbitreze meciul dintre Sloveniei şi Serbiei, care va avea loc joi, de la ora 16:00, la Munchen, în Grupa C a Euro 2024.

Istvan Kovacs s-a descurcat excelent în prima repriză a meciului de la Munchen, având o prestație sigură.

A lăsat jocul liber și putem spune că a fost o prezență discretă pe teren. A avut două intervenții importante în prima repriză și de fiecare dată a luat decizia corectă.

Evoluție bună a lui Kovacs

În minutul 16, arbitrul român a interevenit ferm, după un fault al slovenului Stojanovic. Zece minute mai târziu, Kovacs i-a arătat cartonașul galben lui Mladenovic, după o intervenție dură, prin alunecare.

Istvan Kovacs este ajutat la cele două tușe de compatrioţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. În camera VAR se află olandezul Pol van Boekel.

Kovacs se află la al doilea meci ca "principal" la Campionatul European, după ce la Euro 202 a arbitrat partida Olanda - Macedonia de Nord (3-0).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!