VIDEO EXCLUSIV Danemarca - Serbia 0-0 | Echipa lui Dragan Stojkovic e eliminată de la EURO 2024

Danemarca - Serbia Danemarca Serbia EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2024, 23:58
Data actualizarii: Miercuri 26 Iunie 2024, 00:08

EURO 2024 este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie 2024.

DANEMARCA - SERBIA 0-0

VIDEO REZUMAT

Selecţionatele Danemarcei şi Serbiei au încheiat la egalitate, 0-0, marţi seara, pe Football Arena din Munchen, în Grupa C a Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, rezultat în urma căruia Danemarca s-a calificat în optimi, iar Serbia este eliminată.

Final de meci la Munchen!

Min.54 Novak Djokovic urmărește meciul favoriților săi. Marele tenismen e pasionat de fotbal din copilărie. 

Min.52 GOL ANULAT pentru selecționata lui Dragan Stojkovic!  Mitrrovic marchează pentru Serbia însă golul e anulat după ce Luka Jovic a fost în ofsaid. 

A început repriza a doua! 

PAUZĂ!

Min.21 OCAZIE DANEMARCA! Eriksen șutează violent de la 20 de metri, dar Rrajkovic respinge în afara porții.

Min.16 OCAZIE DANEMARCA! Mingea lovită cu capul de Bah, din interiorul careului, trece pe lângă poartă. Danezii susțin că Bah a fost faultat în careu, dar nu se acordă lovitură de la 11 metri. 

A început meciul!

Novak Djokovic, alături de echipa de fotbal a Serbiei!

Echipele de start

Danemarca: Schmeichel  - Andersen, Christensen, Vestergaard - Bah, Höjbjerg, Hjulmand, Kristiansen - Eriksen - Höjlund, Wind

Rezerve: Hermansen, Rønnow, Kjær, Jensen, Delaney, Skov Olsen, Dolberg, Jørgensen, Damsgaard, Nørgaard, V. Kristiansen, Poulsen, Dreyer, R. Kristensen, Bruun Larsen

Selecționer: Kasper Hjulmand

 

Serbia: Rajkovic - Veljkovic, Milenkovic, Pavlovic - Ilic, Gudelj - Mihajlovic, Samardzic, Lukic, A. Zivkovic - A. Mitrovic

Rezerve: D. Petrović, V. Milinković-Savic, Stojić, Maksimović, Vlahović, Jović, Tadić, Babić, Ratkov, S. Milinković-Savić, Gaćinović, Spajić, Mladenović, Birmančević

 

Selecționer: Dragan Stojkovic

 

Meciul dintre Danemarca și Serbia va putea fi urmărit pe PRO ARENA și VOYO, de la ora 22:00.

Înainte de partida de la Munchen, Danemarca este pe locul doi, cu două puncte, la egalitate cu Slovenia, cu doar două puncte. O victorie le-ar asigura nordicilor calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

De partea cealaltă, Serbia este pe ultimul loc, cu un singur punct, și doar o victorie o poate trimite în optimile UEFA EURO 2024.

În celălalt meci din grupă, liderul Anglia va întâlni Slovenia.

Allianz Arena din Munchen, ”bijuteria” de la EURO 2024

Amplasată în districtul nordic Frottmaning, arena din Munchen este ușor de recunoscut datorită fațadei sale unice alcătuită din 2.800 de perne de aer iluminate cu LED-uri multicolore. Această tehnologie permite ca exteriorul stadionului să strălucească în 16 milioane de culori.

Capacitatea maximă a stadionului este de 75.024 de locuri (70.000 de locuri la meciurile internaționale), iar construcția sa a costat 340 millioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!