Decizie neașteptată luată de Belgia înaintea meciului cu România de la EURO 2024

Belgia EURO 2024 Romania EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 09:14
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 09:13
Belgia - România, meci din grupa E de la EURO 2024, se joacă la Koln, sâmbătă, de la ora 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

Belgia a debutat cu un eșec surprinzător contra Slovaciei, scor 0-1, iar naționala condusă de Domenico Tedesco, care era considerată favorita pentru câștigarea grupei, va întâlni acum România, formație care a început entuziasmant turneul final, 3-0 contra Ucrainei.

Zi liberă pentru Belgia înaintea meciului cu România

În ciuda rezultatului dezamăgitor, selecționerul Domenico Tedesco a hotărât să le acorde o zi liberă jucătorilor săi. Belgia nu se va antrena miercuri, iar pregătirile pentru duelul cu România vor începe joi, cu două zile înaintea duelului de la Koln.

 "Fără activități cu presa și fără antrenament. Marți, jucătorii Belgiei au făcut recuperare, iar selecționerul Domenico Tedesco a hotărât să le ofere o zi liberă suplimentară, miercuri fiind liberi. De joi, toată concentrarea se va îndrepta către meciul cu România", scriu belgienii de la Het Laatste Nieuws.

De partea cealaltă, naționala României s-a antrenat marți și la fel va proceda și miercuri. Tricolorii vor pleca vineri către Koln pentru meciul cu Belgia.

Clasamentul în grupa E de la EURO 2024 după prima rundă

  • 1. România - 3p (golaveraj +3)
  • 2. Slovacia - 3p (golaveraj +1)
  • 3. Belgia - 0p (golaveraj -1)
  • 4. Ucraina - 0p (golaveraj -3)

VIDEO Rezumat România - Ucraina 3-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!