GALERIE FOTO Delir la Dortmund! Cum au sărbătorit englezii calificarea în finala EURO 2024

Anglia EURO 2024 Olanda EURO 2024 Bucuria englezilor după calificarea în finala EURO 2024 / Foto IMAGO
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 07:59
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 07:59
Anglia și-a asigurat prezența în finala EURO 2024 după ce a învins Țările de Jos, scor 2-1, în direct la Pro TV și pe VOYO. Britanicii au dat startul petrecerii chiar pe stadionul din Dortmund.

Ultimul act al turneului final organizat de Germania le va aduce față în față pe Spania și Anglia. Marele meci va avea loc duminică, pe 14 iulie, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în direct pe Pro TV și VOYO, dar și în format LIVE VIDEO pe site-ul www.sport.ro.

În galeria foto din acest articol puteți vedea cum au sărbătorit jucătorii și fanii englezi calificarea în finala de la Berlin.

  • Bucuria englezilor după calificarea în finala EURO 2024 / Foto IMAGO

Delir la Dortmund după calificarea Angliei în finala EURO 2024

Anglia nu a impresionat la EURO 2024, dar și-a asigurat prezența în a doua finală consecutivă de Campionat European. La ediția precedentă, Anglia a pierdut dramatic trofeul în dauna Italiei. Squadra Azzurra s-a impus pe Wembley, la loviturile de departajare.

Gareth Southgate și elevii săi au șansa revanșei în finala de la Berlin. Anglia nu a câștigat niciodată un Campionat European.

Anglia și Spania s-au mai înfruntat de 11 ori până acum. Fiecare echipă s-a impus de patru ori, iar alte trei partide s-au terminat la egalitate. În total s-au marcat 23 de goluri în aceste 11 meciuri directe. Ibericii s-au calificat după ce au învins Franța în semifinale, scor 2-1.

VIDEO Rezumatul meciului Olanda - Anglia 1-2

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!