Dorin Goian, pronostic surprinzător pentru tricolori! Până unde va ajunge România la EURO 2024

Dorin Goian Belgia EURO 2024 Romania EURO 2024 Dorin Goian
Ionuț Stoica
Data publicarii: Sambata 22 Iunie 2024, 20:15
Data actualizarii: Sambata 22 Iunie 2024, 20:12

Meciul dintre România și Belgia se va disputa sâmbătă, de la ora 22:00 și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.

România se pregătește să întâlnească Belgia, iar fostul fundaș al echipei naționale, Dorin Goian, este optimist în privința șanselor tricolorilor. 

Goian a vorbit despre potențialul echipei antrenate de Edi Iordănescu și anticipează că România ar putea ajunge până în faza sferturilor de finală.

  • Dorin Goian

Dorin Goian: "Românii sunt mai mulți ca belgienii!"

Dorin Goian a rămas plăcut surprins de entuziasmul și numărul mare de fani români prezenți în Koln și a remarcat atmosfera vibrantă creată de aceștia.

„De aseară sunt în Koln, am văzut foarte multe grupuri de români. Astăzi a fost o nebunie totală, cel puțin în zona de fan zone. Românii sunt mai mulți decât belgienii”, a declarat Goian, conform Antena Sport.

Performanța echipei și punctul forte al tricolorilor

Dorin Goian a lăudat performanțele defensive ale echipei naționale și a evidențiat prestațiile excelente ale lui Radu Drăgușin și Andrei Burcă din meciul împotriva Ucrainei. Fostul fundaș consideră că România are potențialul de a progresa din grupe și chiar de a ajunge în sferturile de finală, dacă conjunctura le va fi favorabilă.

„La cum se prezintă România acum, putem juca un sfert de finală. E important să mergem mai departe din grupă, apoi vom vedea. Se poate orice, cu o conjunctură favorabilă. Noi ca suporteri putem să le ținem pumnii”, a adăugat Goian.

Mesaj pentru Tricolori

Goian a încurajat echipa să joace cu sufletul și s-a arătat mulțumit de spiritul de luptă al tricolorilor și determinarea lor de a face o figură frumoasă la acest turneu.

„Nu cred că există un termen mai bun ca Generația de Suflet, pentru această generație. Edi Iordănescu a spus bine. Joacă cu sufletul, uitați-vă că ne-am calificat și suntem aproape să ieșim din grupe, chiar dacă multă lume nu s-a așteptat”, a spus Goian.

Campionatul European din Germania 2024, este transmis în exclusivitate de PRO TV, PRO ARENA și VOYO, în perioada 14 iunie - 14 iulie. Cele mai importante faze ale competiției vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO, astfel suporterii pot beneficia de acoperire completă a acestui turneu de mare anvergură.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!