După eșecul cu Ucraina, selecționerul Slovaciei a spus cum vede situația în grupa României de la EURO 2024

Slovacia EURO 2024 Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 18:54
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 18:54

Ucraina s-a impus în partida cu Slovacia, scor 2-1, în grupa E de la EURO 2024, din care fac parte și România și Belgia.

 

Selecționerul Slovaciei a declarat la finalul meciului că partida contra Ucrainei a fost extrem de dificilă și nu a fost surprins de faptul că ucrainenii au reușit să întoarcă rezultatul având în vedere calitatea individuală a jucătorilor lui Serghei Rebrov.

Francesco Calzona: ”Toate echipele pot avea câte trei puncte!”

Totodată, selecționerul Slovaciei a mărturisit că se așteaptă ca după a doua etapă din faza grupelor, toate echipele să aibă câte trei puncte, iar totul să se decidă în ultimele meciuri.

A fost un meci foarte dificil. Am fost mulțumit în anumite momente, în altele mai puțin. Sunt mulțumit de echipă, nu pot să îi critic, prima repriză a fost mult mai bună pentru noi. Adversarii noștri au multă calitate. În clasamentul FIFA, Ucraina este la 20 de poziții în fața noastră.

Este normal că au reușit să întoarcă scorul datorită calității lor. Se poate întâmpla ca toate cele patru echipe să aibă câte trei puncte după a doua etapă din faza grupelor. Vom face tot ce putem să ne calificăm în optimile de finală”, a spus selecționerul Slovaciei, Francesco Calzona.

VIDEO Rezumatul meciului Slovacia - Ucraina 1-2

 

Clasamentul în grupa E

1. România - 3p (un meci, golaveraj +3)

2. Ucraina - 3p (două meciuri, golaveraj -2)

3. Slovacia - 3p (două meciuri, golaveraj 0)

4. Belgia - 0p (un meci, golaveraj -1)

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!