Edi Iordănescu, mesaj în miez de noapte după succesul obținut cu România la EURO 2024

EURO 2024 edi iordanescu nationala romaniei EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 09:30
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 09:29

România s-a calificat în optimile turneului din Germania după ce a remizat cu Slovacia, scor 1-1.

Pentru prima dată din 2000, naționala României a depășit faza grupelor. Selecționata lui Edward Iordănescu a învins-o pe Ucraina cu 3-0, a fost bătută de Belgia cu 0-2 și a remizat cu Slovacia 1-1 și a obținut accederea în optimile de finală chiar de pe prima poziție.

  • EURO 2024 se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO!

Edi Iordănescu, mesaj în miez de noapte după succesul obținut cu România la EURO 2024

După ce a calificat România la EURO 2024, selecționerul Edi Iordănescu a postat pe pagina sa oficială de Instagram un scurt mesaj referitor la performanța obținută în Germania: ”Bucurați-vă și fiți mândri că sunteți români”.

Iordănescu Jr. se află la cârma reprezentativei din ianuarie 2022, iar de atunci a bifat 27 de apariții pe banca tehnică și a înregistrat o medie de 1.48 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

În optimi, naționala de fotbal a României o va înfrunta pe selecționata Olandei marți, 2 iulie, de la ora 19:00. Cele două se vor întâlni la Munchen, pe ”Allianz Arena”, iar confruntarea va fi televizată la Pro TV, dar și pe VOYO.

Lotul României pentru EURO 2024

PORTARI: Horațiu Moldovan (Atlético de Madrid), Florin Niță (Gaziantep), Ștefan Târnovanu (FCSB)

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Radu Drăguşin (Tottenham), Vasile Mogoş (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Bogdan Racovițan (Rakow), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Adrian Rus (Pafos)

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Konyaspor), Ianis Hagi (Alavés), Marius Marin (Pisa), Răzvan Marin (Empoli), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Şut (FCSB)

ATACANȚI: Denis Alibec (Muaither), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Denis Drăguş (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), George Puşcaş (Bari)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!