VIDEO EXCLUSIV EURO FLASH | Analiza celei de-a doua semifinale de la EURO 2024

EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Iulie 2024, 13:23
Data actualizarii: Joi 11 Iulie 2024, 13:28

EURO FLASH, emisiunea care te ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă la EURO 2024!

Am încheiat și faza semifinalelor de la Campionatul European din Germania. Aseară, la Dortmund, Olanda și Anglia și-au disputat ultimul loc rămas în finala de la Berlin.

EURO FLASH | Analiza celei de-a doua semifinale de la Campionatul European din Germania

Olanda a început perfect partida și a deschis scorul încă din minutul 7. Xavi Simmons l-a deposedat pe Declan Rice, a luat o acțiune pe cont propriu și a șutat la vinclu de la marginea careului. Câteva minute mai târziu, Anglia a oferit prima replică. Harry Kane a tras de la mare distanță, dar Verbruggen a reușit să respingă fără probleme. Același Kane a obținut un penalty, acordat după consultarea sistemului VAR.

Atacantul englez a transformat, iar din minutul 18 era deja 1-1. Tot Anglia a fost mai periculoasă cinci minute mai târziu. Phil Foden a șutat din interiorul careului, Verbruggen era bătut, dar Dumfries a reușit să respingă de pe linia porții. În minutul 30, Olanda avea o șansă mare să înscrie. Dumfries a lovit mingea cu capul după un corner, dar aceasta s-a dus în bară. Englezii au avut și ei o ocazie mare două minute mai târziu. Foden a driblat în careu și a încercat să trimită mingea la colțul lung, dar șutul lui a lovit bara.

După pauză, Olanda a încercat să atace mai multe. În minutul 65, căpitanul Van Dijk a primit o centrare bună în careu, dar șutul lui a fost parat de portarul Pickford. Același Pickford respingea perfect o centrare a lui Gakpo care îl căuta pe Dumfries în preajma porții. Prima ocazie a Angliei din repriza secundă a venit abia în minutul 80. După o acțiune rapidă în banda dreaptă, Saka reușea să marcheze din careul mic, dar golul era anulat pentru un offside. Englezii au reușit în cele din urmă să dea lovitura pe final de meci. În minutul 91, Ollie Watkins, abia intrat pe teren, a reușit îl învingă pe Verbruggen cu un șut din unghi și declanșa petrecerea pe stadionul din Dortmund. Olanda a încercat cu disperare să egaleze, însă jucătorii lui Koeman nu au mai avut suficient timp la dispoziție. Scor final: 2-1 pentru Anglia

Așa a arătat ziua de miercuri de la EURO 2024. Anglia merge în a doua finală consecutivă de Campionat European, iar de această dată o va înfrunta pe Spania, la Berlin. Ibericii vor să câștige pentru a patra oară trofeul, ceea ce ar marca un nou record, în timp ce Anglia îl caută pe primul. Recomandarea mea pentru voi este una singură, finala de duminică. De la ora 22:00, pe PRO TV, Spania și Anglia vor juca cu trofeul pe masă. Bucurați-vă de fotbal!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!