Florin Niță a vorbit sincer despre cel mai intens moment de la EURO 2024

florin nita EURO 2024 Romania EURO 2024 Florin Niță / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Iunie 2024, 12:42
Data actualizarii: Sambata 29 Iunie 2024, 12:41

Florin Niță a apărat formidabil poarta României la EURO 2024, competiție transmisă în direct la Pro TV și pe VOYO.

Goalkeeperul a fost varianta #1 pentru Edward Iordănescu la Campionatul European. După primele trei meciuri din Grupa E, Florin Niță a intervenit salvator în 13 situații și și-a revendicat locul doi în topul portarilor de la EURO 2024.

Florin Niță a vorbit sincer despre cel mai intens moment de la EURO 2024

Marți, 2 iulie, de la ora 19:00, România o va întâlni pe Olanda în optimi, la Munchen, pe ”Allianz Arena”, după ce a încheiat faza grupelor pe prima poziție.

Florin Niță a fost întrebat despre cel mai intens moment de la EURO 2024 și a ținut să evidențieze cât de emoționat e atunci când își îmbrățișează familia la finalul partidelor.

”(n.r. - Cel mai intens moment trăit aici?) Acum două zile a fost ziua soției mele. Moment emoționant este la fiecare final de meci, când ma duc să-i strâng în brațe (n.r. pe copiii și soția lui) și îmi spun că sunt mândri de mine, că mă iubesc”, a spus Niță.

Florin Niță a petrecut sezonul 2023/24 la Gaziantep. Va pleca la finalul stagiunii și rămâne de văzut cu ce echipă va semna.

Lotul României pentru EURO 2024

PORTARI: Horațiu Moldovan (Atlético de Madrid), Florin Niță (Gaziantep), Ștefan Târnovanu (FCSB)

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Radu Drăguşin (Tottenham), Vasile Mogoş (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Bogdan Racovițan (Rakow), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Adrian Rus (Pafos)

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Konyaspor), Ianis Hagi (Alavés), Marius Marin (Pisa), Răzvan Marin (Empoli), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Şut (FCSB)

ATACANȚI: Denis Alibec (Muaither), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Denis Drăguş (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), George Puşcaş (Bari)(n.r. - Cel mai intens moment trăit aici?) Acum două zile a fost ziua soției mele. Moment emoționant este la fiecare final de meci, când ma duc să-i strâng în brațe (n.r. pe copiii și soția lui) și îmi spun că sunt mândri de mine, că mă iubesc.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!