Probleme pentru Didier Deschamps! Franța poate pierde doi jucători importanți pentru meciul din optimile Euro 2024

Probleme pentru Didier Deschamps! Franța poate pierde doi jucători importanți pentru meciul din optimile Euro 2024 EURO 2024

Franța va disputa marți, de la ora 19:00, în direct la PRO TV și pe VOYO, ultimul meci din faza grupelor Campionatului European din Germania.

Francezii au nevoie de victorie la scor pentru a fi siguri că încheie grupa grupa pe primul loc, însă meciu se anuță mai dificil decât părea la prima privire, deoarece va trebui abordat cu precauție.

Didier Deschamps va trebui să facă foarte atent alegerile pentru primul "11", deoarece riscă să piardă doi jucători pentru optimile de finală.

Atât Kylian Mbappe, cât și Ousmane Dembele au primit cartonașe galbene în meciul cu Austria din prima etapă a Campionatului European (1-0) și ar putea să fie suspendați în caz de o nouă penalizare în meciul cu Polonia de marți (ora 19:00).

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Statistică îmbucurătoare! Ce șanse de calificare în optimi are România

În urma meciurile din faza a doua a grupelor, analiștii de la Opta au realizat un clasament actualizat al șanselor de calificare în optimile de finală, iar în grupa E, România este cotată cu prima șansă, urmată de Belgia, Slovacia și Ucraina. 

În plus, tricolorii sunt cotați cu șanse destul de mari și pentru a accede în sferturile de finală, depășind reprezentative precum Croația, Danemarca, Ungaria sau Turcia - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!