Frustrare maximă pentru Cristiano Ronaldo după calificarea Portugaliei în optimi la EURO 2024

Cristiano Ronaldo EURO 2024 Georgia Portugalia EURO 2024 Cristiano Ronaldo, după meciul dintre Portugalia și Georgia de la EURO 2024 / Foto IMAGO
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Iunie 2024, 08:00
Data actualizarii: Vineri 28 Iunie 2024, 08:24

Portugalia lui Cristiano Ronaldo (39 de ani) a câștigat cu emoții Grupa F de la EURO 2024, iar în optimile de finală se va duela cu Slovenia. Meciul va avea loc luni, la Frankfurt, de la ora 22:00.

  • Campionatul European din Germania are loc în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

Frustrare maximă pentru Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a fost integralist în două dintre meciurile disputate de Portugalia în Grupa F, în timp ce în eșecul cu Georgia, scor 0-2, a fost schimbat în minutul 66. Starul portughez a reușit o pasă decisivă în faza grupelor, dar nu a reușit să înscrie niciun gol.

Astfel, CR7 a atins un record negativ. Potrivit OPTA, este pentru prima dată când Ronaldo nu marchează în faza grupelor la un turneu final de Campionat European sau Campionat Mondial.

EURO 2024 este al 11-lea turneu final la care participă Cristiano Ronaldo. După ce a evoluat contra Georgiei, CR7 a devenit primul fotbalist european care atinge borna de 50 de meciuri la turneele finale. El are acum 28 de apariții la EURO și 22 la Campionatul Mondial.

De asemenea, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria Campionatului European. El are la activ 14 reușite. Michel Platini ocupă locul 2, cu nouă reușite. Alan Shearer completeaz podiumul, cu șapte goluri. Rămâne de văzut dacă CR7 va reuși să ajungă la 15 reușite în cadrul turneului final din Germania.

VIDEO Georgia a învins Portugalia și s-a calificat în optimi la EURO 2024

Traseul Portugaliei în fazele eliminatorii

Portugalia și Slovenia se vor duela pentru un loc în sferturile de finală ale EURO 2024. Învingătoarea dintre cele două va da piept cu Franța sau Belgia.

Pe această parte de tabel s-au înghesuit mai multe echipe de top. În semifinale, Portugalia poate înfrunta Spania sau Germania. România se află pe cealaltă jumătate de tablou.

Tricolorii pregătiți de Edi Iordănescu au scris istorie după ce au câștigat Grupa E. În optimi, România va juca împotriva Țărilor de Jos. Marele meci va avea loc marți, de la ora 19:00, în direct pe PRO TV și VOYO. Partida va putea fi urmărită și în format LIVE VIDEO pe site-ul www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!