Gazzetta dello Sport anunță noua destinație a lui Edi Iordănescu + "Cu asta rămâne România după EURO 2024"

Romania edi iordanescu EURO 2024 Olanda EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Iulie 2024, 22:09
Data actualizarii: Marti 02 Iulie 2024, 22:15

România a fost eliminată de la EURO 2024 după 0-3 contra Olandei, în optimile de finală, la Munchen.

Imediat după partida de la Munchen, Edi Iordănescu, aflat la final de contract cu FRF, a lăsat de înțeles că este mai probabil să părăsească postul de selecționer al României decât să semneze prelungirea.

"Lucrurile sunt clare, sunt mândru pentru tot ce s-a realizat. Această echipă poate să crească. Am nevoie de odihnă, după care va fi o discuție cu cei de la Federație, dar și cu familia mea.

În acest moment, cred că familia mea are nevoie mai mare nevoie de mine mai mult decât are echipa națională. Au fost doi ani și jumătate de muncă, cu atacuri multe din diverse direcții, cu emoție. Vom vedea ce vom decide", a spus Edi Iordănescu, la PRO TV.

Gazzetta dello Sport: "Edi Iordănescu e gata să plece și să câștige bani în Emirate"

În cronica meciului România - Olanda 0-3, ziariștii italieni de la Gazzetta dello Sport suspectează că Edi Iordănescu va semna cu un club din Emiratele Arabe Unite. 

"România a jucat fără frică (n.r - în startul meciului), iar Iordănescu, care e gata să plece și să câștige bani în Emirate, a încercat să organizeze bine jocul. Meciul a început cu o perioadă lungă de posesie a românilor, cel puțin până la golul care a descătușat Olanda", au scris olandezii.

  • În urmă cu două săptămâni, Fanatik a scris că Al Wahda, club din Emiratele Arabe Unite, i-ar oferi lui Edi Iordănescu un salariu uriaș - 5 milioane de euro anual, aici fiind inclusă și remunerația colaboratorilor săi.

Gazzetta dello Sport: "România rămâne cu o aventură frumoasă și o galerie minunată"

Publicația din Italia a tras și câteva concluzii după parcursul României de la EURO 2024: locul 1 în grupa E și eliminare în optimi după 0-3 contra Olandei.

"România nu a avut calitatea individuală demnă pentru un loc în optimile Campionatului European. Drăguș, atacantul, nu a pus niciodată pericol. Hagi și Man, pe flancuri, au încercat câteva driblinguri, dar nu l-au deranjat deloc pe Verbruggen. Alibec, intrat în locul lui Mihăilă, nu a schimbat nimic. Cel mai bun a fost Radu Drăgușin, fotbalist ajutat de Italia, însă la golul de 2-0 este și el responsabil. 

Și așa se întoarce naționala României la București. Ce rămâne după acest European? O aventură frumoasă și o galerie minunată, care, în minutul 90, în mijlocul 'depresiei' a început să scandeze 'România, România'", au mai scris italienii.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!