Giani Kiriță știe cum se va descurca România la EURO 2024

Giani Kirita EURO 2024 Romania EURO 2024 Giani Kiriță
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 09:14
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 09:21

După remizele dezamăgitoare în amicalele cu Bulgaria și Liechtenstein, Giani Kiriță a oferit un pronostic optimist pentru România la EURO 2024.

Fostul internațional a analizat situația și și-a exprimat speranța cum că echipa națională va obține patru puncte în grupa E, în meciurile contra Ucrainei, Belgiei și Slovaciei.

Prima reprezentativă nu a reușit să impresioneze în ultimele meciuri amicale, ambele terminate la egalitate 0-0, cu Bulgaria și Liechtenstein. Aceste rezultate au ridicat semne de întrebare cu privire la pregătirea tricolorilor pentru turneul final din Germania. Cu toate acestea, Giani Kiriță consideră că meciurile de la EURO vor aduce o motivație diferită și că echipa va evolua la un alt nivel.

  • Fiti caini! Giani Kirita transmite un mesaj CLAR dinamovistilor inainte de derby-ul cu FCSB! Ce spune fostul dinamovist

Pronosticul lui Kiriță

„La EURO sunt alte meciuri, altă motivație față de amicale și putem să facem o figură frumoasă. Acum zicem că am jucat cu frâna de mână trasă, să nu ne accidentăm, dar acolo trebuie să fim motivați și să nu o gândim că o să fim ciuca bătăilor. Faptul că nu ai reușit să bați Liechtenstein este o problemă. Vreau să fiu optimist și o să zic că facem patru puncte. Trebuie să depășească Generația de Aur, ca să ieșim în stradă. E drum lung, să nu ne hazardăm. Hai să facem alea patru puncte și după vedem. Spania câștigă EURO", a declarat Giani Kiriță, conform Orange Sport.

România la EURO 2024

România va debuta la Campionatul European din Germania pe 17 iunie, într-un meci contra Ucrainei, pe stadionul din München. Apoi, tricolorii vor întâlni Belgia pe 22 iunie, la Köln, și Slovacia pe 26 iunie, la Frankfurt.

EURO 2024 va fi transmis în România de PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Partidele vor fi analizate de experți precum Laurențiu Reghecampf, Florin Răducioiu, Ciprian Marica, Răzvan Raț și Alexandru Chipciu, oferind perspective valoroase asupra evoluției tricolorilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!