Gică Hagi trage o concluzie despre Edi Iordănescu după victoria României de la EURO 2024

Gică Hagi trage o concluzie despre Edi Iordănescu după victoria României de la EURO 2024 EURO 2024

Edward Iordănescu, selecționerul României, a pregătit excelent partida cu Ucraina, pe care România a reușit să o învingă cu 3-0 în meciul de debut de la Campionatul European din Germania.

EURO 2024 se vede la Pro TV, Pro Arena și pe VOYO.

După meciul cu Ucraina, România o va înfrunta sâmbătă, 22 iunie, de la ora 22:00, pe selecționata Belgiei, care are un lot de cinci ori mai mare din punct de vedere valoric, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

Gică Hagi trage o concluzie despre Edi Iordănescu după victoria României de la EURO 2024

”Nu am să spun eu ce ar trebui să facă Edi. În situația asta nu trebuie să zicem noi sau să povestim despre asta. El știe cel mai bine, el trebuie să decidă pentru el, la fel ca jucătorii. Ei știu ce este cel mai bine pentru ei, deciziile trebuie să le aparțină întotdeauna lor, fiecare decide pentru el”, a spus Gică Hagi despre selecționerul României, potrivit Fanatik.

Cât despre grupul format la prima reprezentativă, ”Regele” a evidențiat că naționala dispune de jucători valoroși, de aici rezultând și colectivul bine consolidat.

”E clar că avem un grup, 100%. Dacă vrei să ai viitor, trebuie să investim în copii. E simplu. Astăzi e unul, mâine este altul. A fost o echipă care a făcut o performanță mare. Avem jucători valoroși cu care s-a realizat un colectiv foarte bun și toți țin unii la alții și au grijă de ei. 

Asta pentru că au jucat de mici împreună. Majoritatea se cunosc și se cunosc și cu cei care au experiență. Este o generație și un grup care s-a construit bine și care arată foarte bine.

Așteptăm meciurile următoare, unde vor fi noi provocări și trebuie își dorească să devină mai buni și să crească mai mult. Până acum a fost o victorie frumoasă și după aceea să treacă grupa, să vină următorul meci și tot așa. Toate trebuie să fie luate în parte”, a mai explicat Gică Hagi.

Lotul României pentru EURO 2024

PORTARI: Horațiu Moldovan (Atlético de Madrid), Florin Niță (Gaziantep), Ștefan Târnovanu (FCSB)

FUNDAȘI: Nicușor Bancu (Universitatea Craiova), Andrei Burcă (Al-Okhdood), Radu Drăguşin (Tottenham), Vasile Mogoş (CFR Cluj), Ionuț Nedelcearu (Palermo), Bogdan Racovițan (Rakow), Andrei Rațiu (Rayo Vallecano), Adrian Rus (Pafos)

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Konyaspor), Ianis Hagi (Alavés), Marius Marin (Pisa), Răzvan Marin (Empoli), Darius Olaru (FCSB), Deian Sorescu (Gaziantep), Nicolae Stanciu (Damac), Adrian Şut (FCSB)

ATACANȚI: Denis Alibec (Muaither), Daniel Bîrligea (CFR Cluj), Florinel Coman (FCSB), Denis Drăguş (Gaziantep), Dennis Man (Parma), Valentin Mihăilă (Parma), George Puşcaş (Bari)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!