VIDEO Ianis Hagi a dat verdictul! Ce vor face tricolorii împotriva Belgiei la EURO 2024

Ianis Hagi Belgia EURO 2024 Romania tricolorii EURO 2024
Ionuț Stoica
Data publicarii: Vineri 21 Iunie 2024, 14:06
Data actualizarii: Vineri 21 Iunie 2024, 14:07

România a debutat cu o victorie categorică la EURO 2024, scor 3-0 în fața Ucrainei.

  • Pentru tricolori, urmează duelul cu Belgia, partidă care se va desfășura la Koln, sâmbătă, de la 22:00, în direct pe PRO TV și VOYO.

În cadrul unui interviu FRF, printre multe alte intrebări referitoare la națională și nu numai, Ianis Hagi a fost pus față în față cu întrebarea pe care o aștepta toată lumea: Cum se vor descurca tricolorii împotriva Belgiei?

Ianis Hagi: "O partidă total diferită"

Fiul 'Regelui' a analizat partida și așteaptă o partidă difilă. Hagi Junior prevede o confruntare total diferită față de cea cu Ucraina, pe care tricolorii au câștigat-o autoritar, scor 3-0. În ciuda acestui fapt, 'Prințul' are încredere în abilitpțile sale și ale colegilor săi și speră să ofere o prestație cât mai bună.

  • Ianis Hagi / Foto - Gabriel Chirea

"Este o partidă dificilă, total diferită față de cea din prima etapă a Campionatului European, însă avem curaj, avem încredere, ne ştim capacitățile. Sper ca Mister să fie din nou inspirat şi noi să ascultăm ce avem de făcut la nivel tactic. Apoi calitățile individuale vor ieşi de la sine. În ultimul an şi jumătate când cineva a trebuit să iasă la rampă, a ieşit, iar acum cu siguranță vor veni din nou momentele individuale bune", a declarat Ianis Hagi, conform sursei citate.

"Mie mi se pare că respectul este întotdeauna în fotbal, noi aşa am fost crescuți. Mereu vom avea respect față de adversar, însă când intrăm pe teren noi ştim cât de buni suntem. Suntem făcuți să avem performanțe, pentru că aşa am fost crescuți. Şi avem şi foamea, motivația, ambiția, să continuăm la fel. Victoria cu Ucraina a fost o surpriză pentru o țară întreagă, dar pentru noi, nu. Pentru că ne cunoşteam puterile, ştiau capacitatea de a juca la acest nivel, iar eu cred că va fi doar începutul", a adăugat 'Prințul'

Programul meciurilor României la EURO 2024

  • 17 iunie (Munchen), România - Ucraina  3-0 (Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Denis Drăguș)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia - România (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia - România (Frankfurt).

Campionatul European din Germania 2024 se dispută în perioada 14 iunie - 14 iulie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!