VIDEO EXCLUSIV Ionel Ganea a intervenit în direct la TV și a vorbit despre fotbalistul care se retrage după EURO 2024

Campionatul European e transmis în direct de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

Germania e prima selecționată calificată în optimile de finală de la EURO după victoria de miercuri seară, scor 2-0, în fața Ungariei, meci la finele căruia maghiarii au acuzat dur arbitrajul. 

Ionel Ganea, fost jucător în Bundesliga, a comentat evoluția României de la turneul din Germania, dar a vorbit și despre starul care se retrage după competiția transmisă în direct de Pro TV, Pro Arena și VOYO. 

  • Ionel Ganea Stie Care E Cel Mai Mare Castig Dupa Israel Romania 1 2 3 1

Ionel Ganea, despre retragerea lui Toni Kroos

Mijlocaș genial, cu pase senzaționale și o viziune a jocului extraordinară, Toni Kroos se va retrage după Campionatul European. A cucerit Liga Campionilor cu Real Madrid, iar acum speră să cucerească trofeul EURO și cu reprezentativa lui Julian Nagelsmann. 

"E o pierdere foarte mare, motivele le știe numai el. Cred că mai putea juca cel puțin un an-doi. Probabil nu voia să plece de la Real Madrid și, după toată cariera lui frumoasă, n-a vrut să-și strice numele. Bani are!", a declarat Ionel Ganea, la emisiunea Studio EURO 2024, transmisă de Pro Arena. 

"Momentan, Germania arată foarte bine, ținem cont că joacă și acasă. Are echipă destul de bună. Au câțiva jucători buni, Musiala joacă foarte bine, constant, Toni Kroos joacă la fel de bine, chiar dacă e un fotbalist defensiv, dar tot jocul trece pe la el", a mai adăugat Ionel Ganea, în emisiunea moderată de Cristi Pintea. 

  • 45 de selecții a strâns Ganea pentru națională
  • 19 goluri a marcat Ganea pentru națională

Reprezentativa Germaniei, gazda competiţiei, a învins, miercuri, la Stuttgart, cu scorul de 2-0, echipa Ungariei, în etapa a doua a Grupei A de la Euro 2024 şi s-a calificat în optimile de finală.În prima etapă, Germania a învins cu 5-1 Scoţia. Miercuri, golurile au fost marcate de Musiala ’22 şi Gundogan ’67.

VIDEO REZUMAT Germania - Ungaria 2-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!