GALERIE FOTO Iubita l-a dat de gol! Ce va face un titular al Spaniei dacă va câștiga EURO 2024

Iubita l-a dat de gol! Ce va face un titular al Spaniei dacă va câștiga EURO 2024 EURO 2024

Marc Cucurella, starul naționalei Spaniei, a făcut o promisiune inedită în cazul unui succes al echipei sale la EURO 2024. 

Dacă Spania va câștiga turneul, Cucurella a declarat că își va vopsi părul roșu.

Iubita l-a dat de gol!

Promisiunea a fost făcută publică de iubita sa, Claudia Rodriguez, care a dezvăluit în cadrul unui interviu că partenerul său și-a propus să surprindă pe toată lumea cu acest gest îndrăzneț. 

  • Iubita L A Dat De Gol Ce Va Face Un Titular Al Spaniei Daca Vor Castiga Euro 2024

„Marc a promis undeva că își va vopsi părul roșu, dar mie nu mi-a promis nimic. Nu îl voi forța să o facă,” a spus Claudia Rodriguez, citată de britanicii de la The Sun.

Selecţionata Spaniei s-a calificat în finala Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins echipa Franţei cu scorul de 2-1 (2-1), marţi seara, pe Munchen Football Arena, în penultimul act.

Spania s-a impus prin golurile marcate de Lamine Yamal (21) şi Dani Olmo (25), după ce ''Les Bleus'' au deschis scorul prin Randal Kolo Muani (9).

Marele duel va începe de la ora 22:00 și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV și VOYO. În cazul unei victorii, fanii spanioli vor avea un motiv suplimentar de sărbătoare, așteptând să vadă transformarea lui Cucurella.

Așadar, toți ochii vor fi ațintiți asupra meciului de pe "Olympiastadion", iar fanii se vor întreba cu siguranță: va fi Marc Cucurella roșu după finala EURO 2024?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!