Jude Bellingham, reacție neașteptată înaintea meciului cu Slovacia, din optimile EURO 2024

jude bellingham Anglia - Slovacia EURO 2024 optimi EURO EURO 2024
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 27 Iunie 2024, 21:03
Data actualizarii: Joi 27 Iunie 2024, 21:10

Anglia va întâlni Slovacia duminică, într-o partidă pentru calificarea în sferturile de finală ale turneului din Germania. 

În timp ce fanii englezi se bucură că selecţionata lor va întâlni Slovacia în optimile de finală de la EURO 2024, mijlocaşul Jude Bellingham a avertizat că naţionalele mai slab cotate nu sunt adversari uşori, lucru demonstrat şi de evoluţiile altor echipe la turneul final din Belgia.

Anglia a încheiat pe primul loc Grupa C, în ciuda prestaţiilor neconvingătoare din cele trei meciuri, iar în optimi va întâlni duminică, la Gelsenkirchen, Slovacia, care a terminat pe locul 3 Grupa E, câştigată de România.

Jude Bellingham, reacție neașteptată înaintea meciului cu Slovacia, din optimile EURO 2024

"Eu cred că lumea se uită pe tragerea la sorţi vede Slovacia şi crede că va fi un meci uşor. Cu siguranţă nu este cazul, fiindcă ei vor fi un alt tip de ameninţare şi vor fi greu de învins. Cred că atunci când joci împotriva unor naţionale care atacă mai mult, este mult mai deschis. Cred că întotdeauna vei avea meciuri grele în această fază a turneului", a declarat joi Bellingham, citat de Agerpres. 

Victoria de miercuri a Georgiei, 2-0 cu Portugalia în Grupa F, este cel mai bun exemplu al unei reprezentative ce obţine rezultate peste aşteptări în Germania.

Slovacia a debutat la EURO 2024 cu o victorie surprinzătoare împotriva Belgiei (1-0).

Agenția Reuters aminteşte declaraţiile selecţionerului italian al Slovaciei, Francesco Calzona. "Echipele mai mici, dacă vreţi... ţările mai mici, au progresat. Le putem pune probleme naţionalelor mai prestigioase", a spus Calzona. "Suntem cenuşăreasa fazei grupelor", a adăugat el.

În ultimul lor meci din faza grupelor, România şi Slovacia au încheiat miercuri la egalitate, 1-1.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!