Marc Cucurella știe cum poate să îi țină piept Angliei în finala EURO 2024

Marc Cucurella Anglia EURO 2024 Spania EURO 2024 Marc Cucurella, la EURO 2024 / FOTO IMAGO
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Iulie 2024, 12:50
Data actualizarii: Duminica 14 Iulie 2024, 12:46

EURO 2024 se vede la PRO TV și VOYO.

Marc Cucurella își propune să-l facă pe Bukayo Saka să se simtă „inconfortabil” în finala EURO 2024.

Marc Cucurella: "Știu cum joacă Saka!"

Într-un interviu pentru The Athletic, Cucurella a explicat că este deja foarte conștient de calitățile lui Saka, datorită faptului că urmărește frecvent meciurile lui Arsenal. În esență, planul este să nu-i permită lui Saka să joace nestingherit. Cucurella consideră, de asemenea, că Spania trebuie să fie atentă la Palmer, care nu a jucat mult în această vară, dar a avut totuși un impact.

„Știu cum joacă Saka. Nu am nevoie să vizionez multe imagini, deoarece urmăresc toate meciurile lui Arsenal. Este foarte greu să-l marchezi, dar aceste provocări îmi plac. Să joci împotriva unor rivali de asemenea calitate este frumos, sunt sigur că amândoi abia așteptăm acest duel.

Principalul meu obiectiv este să-l fac să se simtă inconfortabil. De asemenea, cred că scenariul meciului va depinde mult de Spania și de cum jucăm noi, mai degrabă decât de ceea ce face Anglia. Dacă dominăm posesia, așa cum am făcut până acum, și suntem atenți la presiunea mare și la ceea ce trebuie să facem pentru a evita contraatacurile, vom avea multe șanse să câștigăm”, a spus Cucurella, conform sursei citate.

Marcu Cucurella despre Cole Palmer și Lamine Yamal

„Mintea lui fotbalistică funcționează foarte rapid, este întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți”, a spus Cucurella despre colegul său de la Chelsea, Palmer. 

„Deciziile lui sunt aproape întotdeauna excelente, iar acest tip de inteligență este cel mai dificil de apărat, pur și simplu nu poți prezice ce va face în continuare. Am suferit mult la antrenamente. Îmi amintește mult de Lamine Yamal. Același stil de jucător. Este un tip care nu se stresează prea mult pentru nimic. Nu ia viața sau pe sine prea în serios. Dacă l-ai întâlni pe Palmer pe stradă, nu ai spune niciodată că este fotbalist. Dar apoi joacă și... oof”, a mai spus ibericul.

Selecționata Spaniei s-a calificat în finala Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după ce a învins echipa Franței cu scorul de 2-1 (2-1), marți seara, pe "Munchen Football Arena", în penultimul act.

Spania s-a impus prin golurile marcate de Lamine Yamal (21) și Dani Olmo (25), după ce „Les Bleus” au deschis scorul prin Randal Kolo Muani (9).

  • Marele duel va începe de la ora 22:00 și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV și VOYO.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!