Mbappe: "Nu ne vom ascunde! Suntem printre echipele care pot câștiga Euro 2024!"

kylian mbappe campionatul european EURO 2024 nationala frantei EURO 2024 4. Kylian Mbappe (PSG)
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 Iunie 2024, 15:23
Data actualizarii: Sambata 15 Iunie 2024, 15:26

Liderul Franței anunță ambiții mari la Campionatul European.

Kylian Mbappe nu are nicio problemă cu statutul de favoriți al Franței la Euro 2024. Într-un interviu acordat postului "TF1" înaintea primului meci împotriva Austriei, atacantul a declarat: "Nu ne vom ascunde. Suntem printre echipele care pot câștiga (turneul)."

Acesta este exact obiectivul pe care Franța l-a stabilit după ce a pierdut finala din 2016 pe teren propriu în fața Portugaliei. Echipa a câștigat Cupa Mondială în 2018 și a ajuns din nou în finala CM din 2022 în Qatar, pierzând la loviturile de departajare în fața Argentinei. 

Mbappe, cu gândul la victorie

Echipa condusă de viitorul superstar de la Real Madrid va trebui să înfrunte Austria, Țările de Jos și Polonia în grupa D.

Mbappe a declarat că statutul de favoriți a francezilor nu schimbă nimic. "Este doar o etichetă pe hârtie. Fotbalul nu se joacă pe hârtie." De asemenea, el a subliniat că istoria a demonstrat că nu întotdeauna favoriții câștigă. "E bine să fii favorit, dar e mai bine să câștigi", a spus Mbappe cu un zâmbet larg. 

Meciul Franței împotriva Austriei va avea loc luni, la ora 21:00, la Dusseldorf.

Campionatul European din Germania 2024 se va disputa în perioada 14 iunie - 14 iulie și va fi transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO. Cele mai importante faze vor putea fi revăzute pe site-ul SPORT.RO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!