Mesajul lui Andriy Shevchenko cu 11 zile înainte de România - Ucraina, la EURO 2024

Andriy Shevchenko Romania Ucraina EURO 2024
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 18:37
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 18:35

România - Ucraina, primul duel al tricolorilor de la EURO 2024, este programat luni, 17 iulie, de la ora 16:00, ÎN DIRECT pe PRO TV și VOYO.

Meciul dintre România și Ucraina, din grupa E, se va disputa pe Fußball Arena din Munchen. Tot în aceeași zi, în aceeași grupă, dar de la ora 19:00, Belgia și Slovacia se vor înfrunta la Frankfurt.

Mesajul lui Andriy Shevchenko cu 11 zile înainte de România - Ucraina, la EURO 2024

Cu 11 zile înainte de meciul de debut al României, Andriy Shevchenko, președintele Federației de Fotbal din Ucraina, a transmis un mesaj optimist. Fostul mare atacant de la AC Milan, câștigător al Balonului de Aur în 2004, crede că naționala condusă de Sergiy Rebrov va ieși din grupe și va fi surpriza turneului final din Germania.

"Obiectivul nostru la EURO va fi acela de a ajunge în fazele eliminatorii. Cred că putem reuși, însă rămâne de văzut. Suntem cea mai tânără echipă de la turneul final, dar avem o șansă. Suntem foarte motivați pentru că jucăm pentru niște oameni care nu cedează niciodată. Cred că Ucraina va fi o surpriză la EURO", a declarat Shevchenko, potrivit sport.ua.

  • Pentru Ucraina este a patra ediție de Campionat European la care participă. Cea mai bună performanță a fost înregistrată în 2020 - calificare în sferturile de finală, după obținerea locului 3 într-o grupă cu Olanda, Austria și Macedonia de Nord și o victorie împotriva Suediei în optimi (2-1, după prelungiri). Ucraina a fost eliminată după 0-4 contra Angliei în sferturi.
  • Ucraina s-a calificat la EURO 2024 în urma unui baraj la care a învins Bosnia (2-1) și Islanda (2-1).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!