Mesajul lui Pedri pentru Toni Kroos, după accidentarea care îl face să nu mai joace la EURO 2024

Mesajul lui Pedri pentru Toni Kroos, după accidentarea care îl face să nu mai joace la EURO 2024 EURO 2024
Pedri (21 de ani) s-a accidentat în debutul sfertului de finală dintre Spania și Germania (2-1, după prelungiri), iar mijlocașul nu va mai juca la EURO 2024.

Pedri a fost diagnosticat cu o entorsă la genunchi, iar presa spaniolă estimează că mijlocașul Spaniei va lipsi de pe teren între 4 și 6 săptămâni, astfel că jucătorul Barcelonei nu are nicio șansă de a mai juca la turneul final.

Mesajul lui Pedri pentru Toni Kroos, după accidentarea care îl face să nu mai joace la EURO 2024

Accidentarea lui Pedri a venit după o intervenție dură a lui Toni Kroos, în debutul partidei de la Stuttgart. Germanul, care și-a încheiat oficial cariera după eliminarea de la EURO 2024, i-a transmis un mesaj public fostului rival de la Barcelona: "Un lucru foarte important pentru mine: iertare și însănătoșire grabnică pentru Pedri. Logic, nu am vrut să te rănesc. Recuperare grabnică și toate cele bune. Ești un jucător grozav".  

La rândul său, Pedri i-a transmis un mesaj lui Toni Kroos, iar spaniolul a anunțat că va rămâne alături de naționala Spaniei în Germania, chiar dacă este accidentat.

"Am venit în Germania pentru EURO 2024 și voi continua aici până la final, pentru că acest vis, fără îndoială, continuă.

În această săptămână este momentul să încurajez și să îmi aduc contribuția în această mare familie într-un alt mod. Susținerea lor și a voastră este incredibilă. Cel mai dificil moment a trecut, iar drumul de abia acum începe. În curând voi fi la capacitate maximă la Barcelona.

Îți mulțumesc, Toni Kroos, pentru mesajul tău. Este fotbal, iar astfel de lucruri se întâmplă. Cariera și recordurile tale vor rămâne pentru totdeauna.

Vreau să mai spun un singur lucru: Haide, Spania!", a scris Pedri.

Spania va juca în semifinalele EURO 2024 contra Franței, marți, de la ora 22:00. Meciul de la Munchen va fi transmis în direct de PRO TV și VOYO.

VIDEO Faultul comis de Toni Kroos asupra lui Pedri

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!